Напишете дума/думи за търсене

4-те най-често срещани лъжи, които хората казват преди да правят секс

Не вярвайте на всичко, което чувате в спалнята.
Всеки лъже, някой по-майсторски от друг, но има различни причини, поради които някой би бил нечестен.
Има хора, които крият дълбоки, тъмни тайни. Има и такива, които не искат да нараняват чувствата на партньора, а някои просто изпитват тръпка от това да послъгват.

DirecTV анкетира 2000 участници в проучване, в което целта е те да си признаят за благородните лъжи, които са казали в живота си, и да класират тежестта на лъжата по скала от едно до пет. Интересното е, че първите четири лъжи са свързани със секса.

1. „Аз съм на противозачатъчни“
Това е класирано на 4,52 по 5-степенна скала - най-тежката от всички изречени лъжи. Хората вероятно не трябва да лъжат за това обаче, освен ако не искат да се сдобият с нежелана бременност.

2. „Не търся само секс“
С оценка 3.56 не е толкова тежка, колкото първата, според участниците. Но определено може да доведе до сериозно сърцебиене, ако не са внимателни.

3. „Спал съм с еди-колко-си хора“
Изненадани сме, че това не е по-високо в скалата, а му е присъдено само 3,46. Рискът от полово предавани болести сам по себе си трябва да е достатъчен, за да превърне тази лъжа в нарастващо безпокойство.

4. „Ти си първият човек, с когото правя това“
При 3,23 по скалата това може да е една от онези лъжи, които казвате, за да пощадите нечии чувства. Или да го накарате да се почувства специален и да повишите самочувствието му. Каквато и да е причината, нейното класиране казва, че вероятно не трябва да лъжете за първия си път или за нещо, което ви се случва за първи път в секса.

Проучването установява също, че хората най-много лъжат колеги, следвани от семейството и приятелите.

Добрата новина? Само 10,78 процента от участниците са казали, че са излъгали своите значими хора, а само 8,71 процента са излъгали родителите си.

Що се отнася до това кой лъже най-много, двойките могат да се успокоят - проучването установява, че необвързаните хора лъжат най-много.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X