Напишете дума/думи за търсене

10 причини мъжът да се ожени за жена, която не обича

Точно когато си мислите, че светът е пълен с любов, слънчеви зайчета и дъги, поредното изследване идва и ви удря в лицето, за да докаже обратното. Оказва се, че много мъже не влизат в брак заради любов, която изпитват, или заради дългогодишна сериозна връзка. Някои от господата са водени от други причини да стигнат до олтара.

В едно проучване на Match Singles in America от 2022 г. е установено, че 25 процента от господата биха се съгласили да се обвържат с жена, дори ако не са романтично или сексуално привлечени от нея.

Според проучването изглежда, че и необвързаните мъже, и жени – макар момчетата в по-голяма степен – търсят другарство, а не удовлетворение. Така че забравете за онази сцена в „Джери Магуайър” и приемете, че може никога да не чуете думите: „Ти ме допълваш“. По-вероятно е да чуете „Скъпа, какво има за вечеря?“

Ето 10 сериозни причини мъж да се ожени за жена, в която не е влюбен.

1. Вечеря
Може да си мислите, че жената, която приготвя вечеря за мъжа си, е явление от 50-те години на миналия век, но все още е много важно за семейния бит. Познавам много повече жени, отколкото мъже, които бързат да приготвят вечеря за любимия си всеки ден. Мъжете обичат да бъдат нахранени.

2. Пране
Някои мъже никога няма да научат, че не може да сложат в пералнята червени чорапи с бели панталони. Ако една жена ги пере, със сигурност ще харчат по-малко пари за бели ризи, освен ако не са фенове на бебешкото розово като цвят.

3. Комфорт
Има нещо много утешително в това да се върнеш у дома при някого в края на дълъг ден.

4. Всички останали го правят
Натискът от страна на средата е много важен за мъжете. Никой не иска да остава последен на бара в 3 сутринта, защото всичките му приятели са се прибрали отдавна с жените или приятелките си.

5. Чувство за вина
Има мъже, които се женят, защото въпреки че вече не са влюбени в изгорите си, те се чувстват длъжни да я направят почтена съпруга, тъй като м е дала „най-хубавите си години”. Звучи наистина романтично, нали?

6. Страх
Повечето хора се страхуват не само от остаряването, но и от смъртта сами. Мъжете не са изключение от това. Всъщност те се страхуват повече от жените.

7. Факторът на стереотипите
Понякога е просто по-лесно да се придържате към това, което знаете, отколкото да опитате нещо различно. Това важи както за връзките, така и за вкусовете сладолед.

8. Секс
Да, дори и да няма точно фойерверки всеки път между чаршафите, то ще има секс, когато пожелае, или поне в повечето случаи.

9. Порастване
Обществото ни е научило, че следващата стъпка в една връзка е бракът, след това идват бебетата. Ако изберете начин на живот, който се различава от този, тогава хората започват да се чудят какво не е наред с вас. Понякога е по-добре просто да се поддадеш на стандартите на обществото.

10. Ултиматумът
Понякога е по-лесно да кажеш „добре“, отколкото да се бориш. Но дами, моля, не му поставяйте ултиматуми за обвързване. Никога. Това води само до разочарования и болка малко по-късно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X