Напишете дума/думи за търсене

Защо най-здравите хора пият мляко от хлебарки?

Кой да знае, че в края на краищата хлебарките са полезни за всичко?

Науката им новина - млякото от хлебарки е новата суперхрана.
Точно така, отидете директно до вашите шкафове, пълни с киноа, кокосово масло и къдраво зеле (което, разбира се, трябва да стои в хладилника) и ги запалете. Оставете този огън да гори и да гори, докато всичките ви питателни закуски бъдат погълнати от пламъците.
Защото оттук нататък пием само мляко от хлебарки.

Представете си, че отпивате глътка и се насладете на ползите за здравето.
Хммм, има вкус на крака на насекомо, повръщано и отчаяние, нали?

Нека се опитаме да избутаме за момент целия вроден ужас пред перспективата да пируваме с хлебарка. Да, звучи отвратително, но брюкселското зеле също е гнусно, но хората го ядат така или иначе.

Група учени от Индия са открили, че млякото от хлебарки е четири пъти по-хранително от кравето мляко и съдържа протеин, какъвто този свят никога не е виждал и който е възхитителен за здравето.

Възможно ли е това да е нова алтернатива на млякото, което хората могат да слагат в кафето си?

Учени от Института по биология на стволовите клетки и регенеративна медицина казват, че този протеин (произвеждан от майките хлебарки за техните бебета) е с високо съдържание на калории и освобождава устойчива енергия за период от няколко часа.

Сега не си представяйте, че трябва да "доите" хлебарки (изображение, което е доволно обезпокоително). Учените планират да намерят начин да възпроизведат протеините в лаборатория.

Хлебарките и преди са били рекламирани като богати на протеини и въпреки че уважавам мисълта, че използването им като храна ще помогне за опазването на планетата, не се срамувам да кажа, че просто не съм достатъчно добро човешко същество, за да правя такъв вид жертва.

Ако някога този нов суперпротеин бъде пуснат в магазинната мрежа на света, може би бих могъл да започна да го използвам, без да си спомням, че той идва от най-ужасното животно в природата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X