Напишете дума/думи за търсене

Навикът, който кара мъжа да скучае в спалнята

Мъжете са много визуални създания.
Ако можеха, винаги щяха да правят секс на светнати лампи и вероятно щяха да бъдат заобиколени от снимки на голи жени по всяко време. Докато жените, въпреки че ценят визуализациите, всъщност не разчитат толкова много на тях.

Тъй като господата са толкова визуални, това може да обърка нещата за тях. Не само защото момичетата не са точно на същото ниво на визуално желание.

Проучване установява, че визуалните изображения на порнографията могат силно да повлияят на връзката на мъжа, оставяйки го по-малко удовлетворен от „истинския“ секс. Според психолога от Арканзас Ана Бриджис „медийните сценарии“, които мъжете усвояват, докато гледат порно, имат пряк ефект върху техните сексуални дейности и преживявания в реалния живот.

Анкетирането на 487 мъже студенти установява, че момчетата, които гледат порно, са по-склонни да се опитат да изиграят сцените, които гледат и харесват.
Да, но порнозвездите са професионалисти, които няма да извадят окото на партньора си по погрешка, докато се опитват да възпроизведат някоя сексуална хватка от тяхната индустрия.

Съществува и фактът, че според Бриджис, докато част от порнографията е неутрална или положителна в показването си, „в по-голямата си част се съсредоточава върху актове на насилие и унижение спрямо жените“.

Комбинирайте това с това колко рядко е да намерите каквато и да е нежност като прегръдки, целувки, гушкане или комплименти в порното, и това води до някои наистина неудобни пози и вероятно насилствени сексуални актове в реалния свят.

Ако това е вашето нещо, тогава страхотно! Но много хора искат да бъдат прегръщани по време на половия акт, а да бъдат удряни по лицето всеки път, когато правят секс, изобщо не е забавно.

Освен това проучването установи, че онези участници, които постоянно гледат порнография, стават зависими от порнографията, за да „станат и останат сексуално възбудени“ и изпитват „намалено удоволствие“, тъй като техните очаквания се основават на това, което виждат в порно. Мъжете, които не са гледали толкова порно, нямат такива проблеми.

Намаляването на консумацията на порно може да помогне на мъжете да не бъдат толкова зависими от тях за възбуда и като осъзнаят разликата между реалност и фантазия, те могат да спрат да предлагат крайни сексуални действия на партньора си. момчета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X