Напишете дума/думи за търсене

Приятелите за секс - чудесно, но с едно наум

В свят, в който традиционните взаимоотношения невинаги са идеални, отношенията тип приятели с предимства стават все по-популярни. Тези случайни връзки предлагат необвързващ подход към интимност неизискваща любовна близост. Но както всяко друго нещо, овладяването на изкуството на приятелството с предимства изисква умения, уважение и комуникация. То има своите тънкости, с които може успешно да се изявявате на този терен.

Подготовка на сцената

Основата на една успешна връзка тип приятели с предимство започва с намирането на правилния партньор. Потърсете някого, с когото споделяте истинско приятелство. Важно е и двамата да имате ясни граници и очаквания от самото начало. Комуникирайте открито за това, което искате и с какво се чувствате комфортно.

Разговорът по темата

Преди да се потопите във физическите аспекти, поговорете. Това е мястото, където и двамата определяте основните правила. Какви са вашите граници? Ексклузивни ли са, или това са отворени птношения? Честността и прозрачността са ключови за избягване на недоразумения по пътя.

Уважение и

комуникация

Във всяка връзка уважението е от първостепенно значение. Дръжте линиите за комуникация отворени през цялото време. Проверявайте ги редовно, за да сте сигурни, че все още сте на една и съща страница. Отнасяйте се към вашия приятел с предимства с доброта и внимание. Не забравяйте, че те са преди всичко ваши приятели.

Нека бъде леко и забавно

Красотата на връзката от типа приятелство с предимства е липсата на ангажираност. Поддържайте атмосферата лека и забавна. Наслаждавайте се на компанията на другия без натиска на дългосрочни очаквания. Отидете на приключения, гледайте филми или просто се наслаждавайте един на друг.

Определяне на граници

Границите са стълбовете, които поддържат тези отношения. Ясно дефинирайте кое е и кое не е приемливо поведение. Разрешено ли е преспиване? Колко често ще се срещате? Какво ще стане, ако някой от вас иска да сложи край? Установете тези граници заедно, за да избегнете наранени чувства.

Безопасно и по взаимно съгласие

Винаги давайте приоритет на безопасността и съгласието. Използвайте предпазни средства по време на всякакъв тип секс и редовно се изследвайте за полово предавани болести. Съгласието трябва да бъде ентусиазирано, информирано и продължаващо. Ако някой от вас се чувства неудобно или иска да спре, незабавно уважете това решение.

Ревност и емоции

Естествено е емоциите да изплуват на повърхността във връзка от типа приятели с предимство. Бъдете готови за ревност, привързаност или неочаквани чувства. Не забравяйте, че това е риск, който и двамата поехте, когато влизахте в уговорката. Справете се с тези емоции със зрялост и разбиране.

Прекратяване на връзката

Всички добри неща трябва да свършат, включително редовният секс между приятели. Ако някой от вас иска да сложи край, направете го с уважение. Обсъдете причините си открито и честно и дайте един на друг пространство да продължите напред. Не изгаряйте мостове; бяхте приятели преди и можете да бъдете приятели отново.

Последиците

След прекратяване на секусалната връзка е от съществено значение да си дадете място за излекуване. Често се оказва, че единият партньор е развил чувства. Ако искате да останете приятели, не бързайте да се върнете към платонично приятелство. Отделете време, за да възстановите връзката си без допълнителните усложнения на сексуалната връзка.

Придвижване напред

Както научихте, навигирането в света на приятелите с предимства е свързано изцяло с баланс, комуникация и уважение. Не е за всеки, но когато се направи правилно, може да бъде пълноценно и приятно изживяване. Прегърнете свободата, изследвайте желанията си и винаги давайте приоритет на взаимното благополучие.

Връзките с приятели с предимства предлагат уникален и съвременен подход към интимността и приятелството. С правилния партньор и силна основа на комуникация и уважение можете да овладеете изкуството на приятелството с предимства и да се насладите на пълноценна и удовлетворяваща връзка без ангажимента на традиционна връзка. Не забравяйте, че всичко е с цел да се забавлявате, като същевременно поддържате истинско приятелство. Така че излезте там, играйте по правилата и се насладете на пътуването!

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.
"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка. Тя ще излиза всяка събота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X