Напишете дума/думи за търсене

12 донякъде странни начина да разберете дали чакате момче или момиче

Разбира се, може да изчакате до вашия 20-седмичен ултразвук, за да може гинекологът да ви даде почти окончателен отговор, или, ако сте изключително търпеливи, може просто да запазите спокойствие, докато бебето се появи на бял свят и се разкрие веднъж завинаги за всички. Но ако сте от онези бъдещи майки, които не могат да се справят с напрежението, имате късмет.
Е, всъщност не.

Има много начини за научно определяне на пола на вашето бебе - като генетични кръвни тестове и амниоцентеза - но ако предпочитате да изберете по-малко инвазивен (и много по-малко надежден) метод, ето няколко начина, по които хората използват за предсказване дали е момче или момиче в продължение на десетилетия, понякога векове.

1. Сърдечна честота на плода
Следващият път, когато вашият лекар слуша сърдечния ритъм на вашето бебе, попитайте за подробности. Твърди се, че ако сърдечната честота на плода е повече от 140 удара в минута, това е момиче. Под 140 удара в минута е момче.

2. Сутрешно гадене
Някъде по пътя хората започнаха да приемат, че ако сте страдали от пристъпи на гадене през първия си триместър, е по-вероятно да имате момиче, отколкото ако сте имали лека бременност без повръщане.

3. Вашият списък с хранителни стоки
Ако ви се яде сладолед, ще имате момиче. Кисели краставички? Момче. Тъй като момичетата са стереотипно „захар, подправки и всичко хубаво“, легендата гласи, че яденето на сладкиши означава, че ще имате девойка, но изборът на пикантни, солени ястия е знак, че носите момче в утробата си.

4. Вашето коремче
Очевидно може да разберете много по начина, по който носите бебето в корема си. Ако той стои нависоко и отстрани, уж трябва да е момиче. Ако носите ниско или ако изглежда като идеално кръгла, подобна на топка подутина, със сигурност е момче.

5. Ключовият тест
Въпреки че е трудно да тествате точно това върху себе си, след като знаете резултатите, идеята е да поставите ключ пред себе си и ако го вземете от върха му - широката, заоблена част - ще имате , момиче. Ако го хванете за тесния край, е момче.

6. Пиш тестът
Дните ви за проверка на урината ви още не са свършили. Някои хора твърдят, че цветът на урината може да бъде индикатор за пола на вашето бебе - яркожълта урина за момче и тъмножълта урина за момиче.

7. Предупреждение за акне
Ако изведнъж почнат да се появяват пъпки по лицето си и да не се радвате на онзи великолепен бременен блясък, за който всички говорят, може да обвините за това евентуалната си дъщеря. Според легендата момичетата крадат красотата на майка си.

8. Пръстен на конец
Ако сте омъжени, свалете брачната халка и я завържете на връв. Закачете я над корема си и вижте какво ще се случи. Ако се люлее в кръг, ще имате момче, но ако се люлее напред-назад, е момиче.

9. Уравнение 
Въз основа на древна китайска диаграма на пола, която е създадена преди повече от 700 години, също може да разберете пола на бебето си, без да сте го видели на ехограф. Ако възрастта ви в момента на зачеването плюс числото на месеца, в който сте заченали, е четна, значи е момче. Ако е нечетно, е момиче.

10. Как се събуждате
Сънят е сложна тема за всяка бременна жена, но един мит свидетелства, че ако винаги се събуждате на лявата си страна, това е момиче, а ако установите, че спите на дясната си страна по-често, това е момче.

11. Четене на длан
Не, не е нужно да търсите врачка - всичко, което трябва да направите, е да погледнете надолу към ръцете си. Сухи и напукани ли са? Някои казват, че това означава, че момче е напът. Ако дланите ви са меки и еластични, може да имате момиче.

12. Размерът на вашата чаша
Няма две еднакви гърди, със сигурност не и с всички хормонални промени, които идват с бременността. За тази цел старият от поколения метод за определяне на пола на бебето е по размера на гърдите. Ако лявата ви гърда ви се струва по-голяма, това е момче. Ако дясната е по-тежка, имате момиче.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X