Напишете дума/думи за търсене

Какво казват, правят и носят най-умните жени на първа среща

Първите срещи могат да бъдат изнервящи. Имате само един шанс да направите добро първо впечатление. Затова след като представите най-добрата версия на себе си, ще може да се отпуснете.

Ще спрете да се фокусирате върху това как да накарате мъжа отсреща да ви хареса и да се насладите на времето си, за да го опознаете.

Няма да поглеждате назад със съжаление и да размишлявате какво сте могли да направите по различен начин. Това е чудесен начин да създадете вътрешната сила, необходима за справянето с евентуално отхвърляне.

Какво казват, правят и носят най-умните жени на първа среща, за да отидат на втора с обекта си на желание?

1. Наслаждават на компанията на кавалера си
Най-важният съвет е да направите всичко възможно, за да си прекарате добре на първа среща.

Приятното прекарване на първата среща е нелогично за много жени, които смятат, че целта на първата среща е да квалифицира човека и да реши дали той заслужава тяхното време. Това е най-лошата стратегия за първа среща, защото ако се водите от това, ще бъдете сериозни, интензивни и всичко друго, но не и забавни, докато го обстрелвате с въпроси, все едно е на интервю.

Устоявайте на желанието да разследвате и се отпуснете, за да видите дали може да се насладите на компанията на другия.
Слушайте, за да се почувстват чути. Често добрият събеседник прекарва по-голямата част от времето си в слушане.

2. Подготвят забавни теми за разговор
Не сте сигурни за какво да говорите? Помислете на какви забавни неща се радвате в живота си. Попитайте какво обича да прави в свободното си време. Има ли някакви хобита? Къде почива?

Говорете за ресторанти и какво харесва в различните видове кухни. Може да споменете някои телевизионни предавания или филми и да попитате какво гледа. Разговаряйте за музикални жанрове, групи, концерти и заведения с музика на живо.

Има и много места, които може да сте посетили: музеи, исторически места, фермерски пазари... Може да откриете нещо, което да правите заедно на следващата ви среща.
Подгответе отговорите си на всеки въпрос, който планирате да зададете, за да не бъдете хванати неподготвени.

3. Отиват навреме
Това може да не изглежда като голяма работа, но всеки се справя с времето по различен начин. За някои бързината е жизненоважна, а закъснението не е нищо друго освен обида. Направете всичко възможно да стигнете навреме. Всеки може да попадне в трафик, така че направете каквото можете, за да стигнете до мястото на срещата в уречения час.

4. Облечени са с нещо страхотно
Когато носите страхотно облекло, ще направите по-добро впечатление. Вашето облекло влияе върху настроението и представянето ви. Социалните изследвания показват, че цветът има значение. Изследователи, които са провели проучване, базирано на британското телевизионно шоу "Първи срещи", установяват, че мъжете и жените са склонни да носят черно най-често на срещи.

Разумно е да изберете нещо, което ви подчертава. Не е нужно да сте модна икона, за да изглеждате добре в дрехите. Ако не сте сигурни какво работи за вас, говорете със стилист или приятел, разбиращ от модата.

5. Появяват се с бистър ум
Когато умът ви е ясен, вие блестите. Ако вашият шеф ви е газирал, докато сте си тръгвали от работа или трафикът е бил ужасен, отделете малко време, за да подишате и оставете разочарованието да се изчисти. Не забравяйте, че имате само един шанс да направите първо впечатление, така че не го пропускайте. Веселият, спокоен и щастлив тон винаги е удобен начин нещата да започнат да се движат в правилната посока.

Може да си представите бяла светлина, която се лее от небесата над цялото ви тяло, като водопад, който ви почиства. Или направете бързо сканиране на тялото и си представете как всяка част от тялото се отпуска, докато се движите от пръстите на краката към главата.

6. Не се отнасят към кавалера си като към терапевт
Не може да си представите колко мъже, които са добри слушатели, карат жените да разтоварват всичките си неволи на първа среща. Това ще ви попречи да си осигурите второ виждане обаче с тях. Не забравяйте, че срещата трябва да е забавна за тях, така че независимо дали отсрещният изглежда заинтересован или не, дългият ви списък с оплаквания няма да направи страхотно първо впечатление.

Поддържайте разговора балансиран, вместо да изсмуквате целия въздух в заведението с вашите истории.
И накрая, не говорете за бившия си, независимо дали другият е споменал неговия. Ако все пак спомене бившия си, опитайте се да смените темата. Вашите истории за любовна война не ви представят в добра светлина и трябва да се избягват, докато не се опознаете по-адекватно.

7. Те са наясно с езика на тялото си
Позата и езикът на тялото ви разкриват много повече за вас, отколкото можете да си представите. Не е нужно да сте експерт, за да създадете първо впечатление за някого. Така че седнете изправи. Не кръстосвайте ръце пред тялото си, защото това означава, че сте затворени за отсрещния.

Поддържайте зрителен контакт, но избягвайте гледането над очилата, ако носите такива, защото това се усеща много агресивно. Полезно е от време на време да поглеждате настрани, за да не сплашите кавалера си. Ако се интересувате от нещо, което ви казва, наведете се към него като знак за вашия интерес.

Друг знак за интерес е, когато наклоните главата си на една страна, докато той говори. Това показва, че мислите за това, което казва.

8. Прибират телефоните си
Нищо не е по-лошо от това да сте на среща с някого, който постоянно проверява телефона си или изпраща съобщения. Ако се притеснявате, че децата ви се обаждат, оставете звука включен — ще го чуете в чантата си. Не е необходимо да правите снимка на вашата храна или напитка. Просто се съсредоточете върху срещата си и оставете телефона си на мира.

Ако говорите по телефона си, докато сте на среща, вие показвате на другия, че е маловажен и ще остане на заден план пред вашите приятели или социални медии. Това не е съобщението, което искате да изпратите. Може да си починете от телефона си за 90 минути, докато сте на среща.

9. Търсят общи черти
Търсете общото между вас. Когато намерите нещо, подчертайте го. Това помага за свързването и кара хората да се чувстват по-топли към вас. Искате да знаете къде вашите интереси естествено се припокриват, защото това е един от факторите за съвместимост.

10. Докосват го леко, ако се интересуват
Ако смятате, че той е страхотен мъж, един флиртуващ съвет е да докоснете предмишницата или рамото му. Когато правите това, вие нарушавате бариерата на личното пространство. Докосването в началото на срещата често предизвиква наелектризиращо сътресение. Особено когато има добра химия.

Това работи добре, когато казвате нещо смешно или изтъквате нещо. Протегнете се и докоснете ръката или рамото му за 2-3 секунди, след което се отдръпнете бавно. Вашето докосване ще го привлече, ако се интересува.

11. Карат го да се чувства добре и да иска повече
Повечето хора не получават достатъчно признание, така че когато сте любезни и кажете „Благодаря ви“ за срещата, ще отбележите някои точки.

Вместо това направете на кавалера си един хубав комплимент, като например „Избрал си страхотно място за среща“ или „Толкова лесно се общува с теб, мога да говоря с теб цяла вечер“, или „Много благодаря, прекарах чудесно време с теб." Нека финалният комплимент за вечерта бъде семпъл и не го протягайте.

Това може да изглежда нелогично, но първата среща трябва да е относително кратка. Идеята е да оставите мъжа да иска да научи повече за вас. След деветдесет минути приключите нещата и се приберете вкъщи или се срещнете с приятел, ако е твърде рано да приключите нощта. Каквото и да правите, не се бавете със срещата си и не я оставяйте да продължи с часове.
Понякога хората остават повече, защото си прекарват добре. Стават твърде удобни и започват да разкриват лични подробности преждевременно, преди да разберат дали другият човек е достоен за това знание. Ето защо е много по-добре да го оставите да иска повече.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X