Напишете дума/думи за търсене

Неизвестни факти за изневярата

Изневярата е нещо, което е много трудно да се преглътне от някои хора. Точно както когато човек е диагностициран с психологическо разстройство и дори след като е напълно лекуван, стигмата остава с него. В някои случаи обаче потърпевшите се учат на трудния урок, но най-вече е трудно отново да се доверят на един и същ човек след толкова огромна пречка. Понякога хората се объркват, когато оценяват партньора си и често завършват с погрешна преценка, която вреди по-късно.

Хората обикновено изневеряват с някого, когото познават
Изневярата изглежда доста вълнуваща в началото, така че хората обикновено избират някого, с когото са познати и който може да пази тайната. Чувствате се по-малко виновни, когато мамите с познат, защото нивото на комфорт вече е развито и не е нужно да преживявате цялата умора от срещите преди.

Хората, които симулират оргазъм, е по-вероятно да бъдат измамници
Сексът е най-чистата форма на изразяване на любов, ако се прави правилно. Хората, които просто фалшифицират кулминацията на любовта си, най-вероятно ще мамят партньора си. От друга страна, мъжете са склонни да останат верни на някого, който редовно стига до оргазъм, защото им показва колко са добри и тяхното его не се поврежда.

Много двойки остават заедно въпреки всички изневери
Това се дължи най-вече на факта, че семейните двойки са свикнали да живеят заедно, че идеята за разделяне на всяка цена ги плаши. Понякога единият обича другия толкова много, че му позволява да мами точно под носа му, ако го прави щастлив. За някои изневярата е само фаза и след като свършите, отново неверникът влиза в правия път, сякаш нищо не се е случило.

Когато човек не може да получи достатъчно интимност от своя партньор
Интимността е много важна част от връзката. Тя може буквално да направи или счупи двойка. Не казвам, че това е всичко, което даден индивид вижда, когато се среща с някого, но всичко останало се компрометира от липсата на ласки.

Така че, ако той не получава достатъчно интимност, за да задоволи либидото си, тогава ще се огледа за други възможности. Толкова е просто. Там, където има любов, има добра интимност.

Неверниците невинаги са нещастни в отношенията си
Не е необходимо някой да бъде недоволен от връзката си. Изневярата започва, когато се появи любопитство и едно нещо води до друго, което прави невъзможно да се съсредоточите върху това, което вече имате. Човек спира да изневерява и осъзнава грешката си, когато любопитството е изчезнало, но невинаги се случва толкова лесно.

Жените мамят, за да прекратят връзката си
На жените, отколкото на мъжете, им е по-трудно да се разделят с партньора си, така че, когато са недоволни от връзката си, те търсят най-лесния изход, който е изневярата. Те са склонни да се привлечени от някого, който може да ги дразни най-много.

Конфронтацията никога не е лесна дори на приемащите и жените почти никога не могат да излязат с цялата си смелост и да изразят истинните си чувства. Както се случва по време на връзката, те очакват мъжът по някакъв начин да разбере всичко, което се случва в съзнанието им.

Емоционалната изневяра може да бъде по-опасна
Това е така, защото означава, че не сте достатъчно емоционално за партньора си или не се чувства достатъчно комфортно около вас, за да споделя това, което го тревожи ли го прави щастлив.
Така че той е склонен да изпитва емоция към някого, който им дава и двете – и чувства, и интимност.

Неверниците искат да бъдат хванати
Измамниците са по-щастливи, когато ги хванат, защото спират безкрайните лъжи и се укриват.
Те нямат смелостта да кажат на партньора си, че му изневеряват, така че само чакат да бъдат хванати. Това им спестява толкова много обяснения, защото жените обикновено показват вратата на онзи, който им е сложил рога.

Жените изневеряват, когато са с високо съдържание на хормони
Дамите мамят, когато овулират, защото по това време тялото им се подготвя за бременност и ако не получават необходимото физическо внимание от партньора си, те търсят някого, който е готов да им даде тази възможност. Понякога те всъщност не мамят физически партньора си с някого, но мисълта за това може да премине повече от веднъж през ума им и те биха могли да си го представят с някого, в когото са били влюбени.
Това не означава, че те искат да забременеят, това е само природен феномен, защото по това време „щастливите" хормони са много активни и всичко, което оцветява желанието, за известно време намалява.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X