Напишете дума/думи за търсене

3 малки признака, че най-накрая сте готови да обичате

Много жени смятат, че са готови за връзка, но в рамките на няколко седмици или месеци след като са били с някого, те осъзнават, че не са толкова готови, колкото са си мислили.

Истината е, че вие може да сте причината да намирате романтичните си отношения за нещастни и неудовлетворяващи.

Предлагаме ви 3 малки знака, по които да си сверите часовника дали най-накрая сте готови да обичате.

1. Оставили ли сте миналото зад гърба си?
Почти е невероятно да не сте имали любовни разочарования, които да са завършили с разбито сърце. Често това преживяване създава емоционална травма, така че не е особено лесно да се освободите от тази болка. В резултат на задържането на болката, вие преминавате в режим на защита и често не си позволявате да се отворите толкова много.

За съжаление, това, че не пускате миналото, може да ви предпази от повторно нараняване, но ви пречи да имате това, което искате. Споделена любов.

2. Имате ли положително отношение?
Когато говорите за срещи и връзки, какви думи използвате? Казвате ли си, че мъжете не знаят как да се отнасят с вас", че се интересуват само от физическата близост или че всичките добри момчета вече са взети? Или имате по-оптимистично отношение?

Много често отношението на човек към срещите идва от неговото възпитание. Ако сте имали родители, които са се отнасяли към вас и към половинката си с любов и уважение, вероятно сте израснали със здравословно отношение към взаимоотношенията.

Ако сте израснали в домакинство, където родителите са били неуважителни или злоупотребяващи един с друг или единият от тях не е присъствал, обичайно е детето да развие негативни вярвания относно взаимоотношенията. Тези вярвания често ви пречат да имате връзката, която желаете.

3. Искате ли от другия да свърши чудеса за вашето щастие?
Да бъдеш готов за връзка, е подобно на торта, готова за глазурата. Когато глазурата се нанесе върху правилно изпечена торта, продуктът е невероятен. Ако тортата не е добре изпечена, глазурата може да я подобри малко, но няма да има добър вкус.
Мислете за партньора като за черешката на живота си. Ако сте добре приготвена торта, подходящ партньор ще направи „тортата" още по-добра. Ето го ключа. Без глазурата тортата е вкусна сама по себе си.

Може да имате най-великия любовник на света, но ако не сте готови за него, връзката ви няма да ви даде това, което желаете.

За съжаление, това е вярно за много хора. Те смятат, че на молитвите им ще бъдат чути и ще живеят дълго и щастливо, ако имат партньор. Обикновено в рамките на няколко месеца след започване на връзка те често установяват, че не са толкова щастливи, колкото са си мислили, че ще бъдат.

Защо? Защото другият не може да ви направи щастливи, но може да ви направи по-щастливи. Партньорът ви не може да бъде източникът на вашето щастие.
Ключът към създаването на добра връзка е да бъдете емоционално достъпни за подходящ любовник. Точно както тортата трябва да е готова за глазурата, вие трябва да сте готови да бъдете обичани.

Може да отидете на фитнес, но това не означава, че ще влезете във форма. Може да се присъедините към сайт за онлайн запознанства, но това не означава, че ще срещнете правилния мъж за вас...

Като човешки същества, ние често искаме вълшебното хапче, бързото решение и мигновени резултати. Но в живота нещата, които искаме, не се случват магически за една нощ. Това важи с особена сила при запознанствата.

Добрата новина е, че има неща, които може да направите, за да направите срещите по-лесни и по-приятни и да увеличите шансовете си да намерите любовта, която търсите. Ключът е да знаете какви действия да предприемете. Това са умните срещи.

Разгледайте добре трите знака. Ако сте отговорили с „не" на някой от тях, има силна индикация, че не сте готови за връзка. Ако това е вярно, не съдете себе си. Забележете го и направете каквото трябва, за да сте сигурни, че отговаряте с „Да" за всеки един.

Когато може да отговорите с „Да" на всеки, ще сте готови да пуснете този специален човек да влезе в живота ви и когато го направи, ще имате връзката, която винаги сте искали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X