Напишете дума/думи за търсене

5 причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват

Когато вестниците осъмнаха със заглавия, които тръбяха за множеството афери с жени на Тайгър Уудс, читателите масово решиха, че той ще си вземе поука и повече няма да се забърква, или поне няма да допусне да го хванат по бели гащи. Да, ама не. Момчето не се стърпя и сложи рога и на бившата си вече приятелка Линдзи Вон.

Беше лесно да се повярва на таблоидните спекулации, че неговите безкрайни изневери са причината за раздялата им, но според People , Тайгър и Линдзи се разделили, защото просто „не се получава".

Да кажем, че в този случай е било вярно. Но съгласете се, че немалко двойки се разделят не заради несходство в характерите, а именно заради изневери.

Кои са петте най-често срещани причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват?

1. Това е всичко, което познават
Някои мъже изневеряват откакто са били в гимназията. Това е част от това кои са те и е толкова вкоренено в тях, че се е превърнало в част от тяхната идентичност. Без да са постоянно в режим на женкари, те не знаят кои са. Да се ​​научиш да бъдеш моногамен изисква работа. Такива господа се нуждаят от терапия, за да се отучат от това поведение или поне да го потиснат.

2. Нямат морален проблем с това
От гледна точка на морала, някои мъже нямат проблем с наемането на проститутка или ескорт. Ако партньорът ви изневерява, вероятно се чувства по същия начин, иначе не би го направил. Но може ли моралът да бъде преподаван или възпитан? В повечето случаи не.

3. Имат ниско самочувствие
Прелюбодейците са склонни да имат ниско самочувствие - егото им ги възнаграждава, когато могат да имат няколко жени наведнъж. Но неверниците трябва да се научат да обичат себе си, преди да могат да обичат някой друг.

4. Те са пристрастени
Някои мъже са пристрастени към секса и любовта. Те стават обсебени и не могат да спрат да мислят за това. Пристрастяването към секса и любовта може да се лекува с индивидуална и групова терапия. Те обаче не изчезват от само себе си. Мъжете, които изневеряват, трябва да положат усилия, за да укротят опърничавостта на дръзките си желания.

5. Те се самосаботират
Някои мъже са склонни да саботират живота си, когато върви добре. Те може да не знаят защо го правят или какво правят и просто не могат да спрат. Винаги има неразрешен проблем от тяхното минало, който кара някого да се самосаботира, така че консултирането и терапията за двойки помагат.

Ако вашият мъж попада в една от тези категории, просто знайте, че има надежда. Той може да се промени, ако иска да се промени, има добра система за подкрепа и се посвещава на това да стане по-добър човек. Промяната няма да стане за една нощ, той ще се изкуши да изневери, докато се опитва да се промени.

Помнете, че промяната отнема време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X