Напишете дума/думи за търсене

Ако си влюбена в саркастичен мъж, трябва да знаеш това

Едно от задължителните качества за всеки мъж е да има чувство за хумор. Понякога обаче господата идват с още по-пълен комплект, носейки със себе си и чувството си за сарказъм. Какви са особеностите на саркастичния партньор?

Не го взимайте твърде присърце

Опитайте се да не приемате сарказма му твърде сериозно. Хората, които имат повече от тази характеристика в характера си, обичат така да се зевзечат с другите. Това обаче не би трябвало да ви спира да отвръщате достойно от време на време.

Бъдете огледало

Саркастиците носят на язвителност. Не се страхувайте да бъдете леко присмехулни и вие. Бъдете техния огледален образ понякога.

Те са доста наперени

Саркастичните мъже извън това си качество са като всички останали. Тях също ги притесняват същите неща като вас, изпитват страхове като другите. Разликата е, че ги обличат в ирония и хумор, за да може по-лесно да преминат през тях.

Ако ви се присмиват, то е защото сте забавни

Ако мъжът, в когото сте влюбени, ви се присмива, да знаете, че не е от лошо. Той просто ви намира за забавна. Как да останат безучастни, ако направите нещо симпатично шашаво, по детски невинно. Но помнете – винаги може да пратите някои от неговите камъни по неговата глава.

Искрени са

Сарказмът позволява на хората често да казват неудобната истина, гримирана с пласт хапливост.

Чувствителни са

Това, че си позволява да се отнася към нещата от живота с насмешка, не означава, че няма чувства. Саркастичните мъже често са едни от най-ранимите души, които ще се докоснат до вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X