Напишете дума/думи за търсене

Кога жените си въобразяват, че са по-добри от мъжете

Минава ли ви от време на време мисълта, че може би сте прекалено взискателни към партньора си? Че все нямате угодия, че всичко трябва да се случи на секундата. Нали сте наясно, че няма перфектни отношения. Че вие самите имате доста трески за дялане. Всички искаме да имаме невъзможния перфектен мъж до нас, но внимавайте в изискванията, за да не остане мястото до вас овакантено.

Той не е достатъчно добър за вас

Какъв е шансът любимият ви да върши всичко като хората, но изискванията ви да са прекалено завишени? Ами изобщо не е малък. Преди да започнете да мрънкате за нещо, помислете какво всъщност ви прави толкова „идеални“.

Виждате само недостатъците

Вземете лист хартия и напишете всички положителни и всички отрицателни качества на партньора си, с които сте се сблъскали през деня. Ако в графата с плюсовете няма нищо или количеството е оскъдно, твърде вероятно е броят на минусите у вас да има превес. Спомнете си за мъдростта на Библията - „Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък“.

Очаквате от него да чете мисли

Това е една от честите грешки във връзката. Телепатията все още не е измислена наистина. Ако нещо ви тревожи, изговорете го. Не искайте от другия да е наясно какво се случва в главата и душата ви.

Изисквате романтични изблици

Всички искаме някой до себе си, който ни разбира, който ни посреща всеки ден с букет рози и с чаша червено вино. Който се грижи денонощно за нас, който ни кара да изпитваме сигурност. Искаме да се споделяме с мъжкари с чувствителни души. Понякога обаче мъжът е грубоват, ръбест и неособено романтичен. Нека ни му отнемаме това генетично право.

Той е страшен късметлия, че ви има

Повече от ясно е, че мъжете до нас са безобразни късметлии, щом сме избрали тях. Ама нека да не се лъжем – понякога и на нас ни се пада по-дългата клечка. Не е излишно понякога да спираме за кратко, да прегръщаме и да целуваме другия, ей така, без никаква причина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X