Напишете дума/думи за търсене

Сексът ми е гола вода

Сексът би трябвало да носи удоволствие. Да ни кара не само да захвърляме дрехи и задръжки, но и да се чувстваме щастливи. Би трябвало да ни дава едно от най-интимните преживявания с партньора, да заздравява физическата и емоционалната ни връзка.

Често обаче той се оказва най-слабата брънка в иначе хармоничните ни отношения.

На жените отдавна не ни се налага да лежим безропотно по гръб в очакване на великата съблазън, която така често не идва. Имаме право на превъзходен секс. Какво да правим, ако партньорът ни хал хабер си няма, че има нещо гнило в леглото и това не е нашето желание, а неговата неспособност да ни задоволи.

Предложете му опции

Няма нужда да му казвате, че е ленивец в сексуалните дела. Не е нужно да кастрирате и малкото мъжественост, която има в свое владение. Мъжкото его може да е доста чуплива стока, затова когато предлагате някакви варианти за смяна на обичайната ви сексрутина, предложете го като нещо, което вие искате да инициирате. Не вкарвайте укор в офертата.

Вербално окуражаване

Не пестете похвалите си, когато усетите доволство, причинено ви от него. Изразявайте усещанията си, така той ще запомни какво ви кефи и ще го приложи и следващия път. Колкото повече му повтаряте, че изпитвате наслада, толкова по-старателен ще става той в секса. Както ние обичаме да ни комплиментират за нашите качества на любовници, така и мъжете искат да чуят, че са шампиони в тая дисциплина.

Поемете контрола

Ако не ви харесва как той дирижира нещата в леглото, вземете диригентската палка в свои ръце. Задължително е от време на време да има смяна на платната и на ролите. Не е нужно да сте безропотната сексробиня, а той вашият робовладелец. Поемайки нещата в свои ръце, ще ви е по-лесно да покажете какво точно харесва на тялото ви.

Вкарайте повече пози в действие

Ако до гуша ви е дошло от една и съща поза, извикайте на помощ целия арсенал, показван във филмите за възрастни. Мисионерската поза е забавна веднъж в годината, през другото време спокойно може да я пуснете във ваканция. Не казвам, че трябва на всяка цена да изучите всичките мъдрости, описани в Камасутра, но не е излишна малко пиперливост между чаршафите.

Не преигравайте

Без значение колко ви е жал за него, и в частност за вас, не преигравайте и не се преструвайте. Няма нужда да врещите оргазмично, ако и един атом от вас не трепва на честотата на удоволствието. Преструването дава грешни сигнали на партньора, който и без това е изгубен в превода. Не е нужно да му казвате и че е гола вода, но ако сте деликатно откровени, заявявайки, че нещо малко не ви е достигнало, следващия път той със сигурност ще е по-старателен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X