Напишете дума/думи за търсене

Радананда: Любовта освобождава от тежки кармични ограничения

Днес бързаме да завладяваме нови позиции на работното място, да намерим най-доброто училище за детето, да си купим по-голям апартамент и да изкарваме все повече пари. И между всички тези задачи, жената започва да губи нежността си. Как да бъдем отново себе си, разкрива сибирският шаман Радананда.

Какво практично да направим, за да бъдем истински жени?

На жената е нужно да се учи търпеливо да обича и да учи и децата си да обичат. Сама по себе си вселенската любов е светла и безусловна. Тя е лечебна и освобождава от тежки кармични ограничения. Затова жените имат способността с любовта в сърцето си да изцеляват своя мъж и деца. Това е тяхна първа работа по съхранение любовта на Земята. Природата на мъжа е да защитава жените. Неговото осъзнаване на любовта и на живота идва чрез жената. Сам, без майка, без своята дъщеря, без своята жена той е активна бойна единица. Затова любовта е дадена на жената. Тя може да се сдобие с нея чрез доброволна лична молба към нашите светци и към Бог. Медитацията и контакта с тези светли същества, с които ще се свържем на семинара, също помагат.

Какво е нужно да правим вкъщи като упражнения?

Главното е да установим мир. Нужно е да покажем на децата какви мирни и обични отношения има в семейството. Там трябва да се преустанови конкуренцията между мъжа и жената, за това кой да ръководи у дома. Дори жената да е на висок пост на работното си място, у дома е нужно да внесе покой, мир. Жената трябва не само да нахрани физически семейството, но да го съхрани духовно, да му предаде светлите български традиции. Жената е нужно да практикува милосърдие, да учи децата на това. Важно е да отделя внимание за разговори с децата и със своя мъж, да говори от сърцето си. Да учи всички в семейството да си помагат един на друг, както и на други хора.

Преди години царицата винаги е помагала на бедните, строила е болници. А царят се е занимавал с това страната да е по-богата, да е защитена. Вчера при мен дойде вашата българска царица Елена чрез медитация. Тя предаде мъдри думи, които записах: „Отидете там, където има повече деца. Отидете там, където има по-малко хора, които говорят и правят лоши неща. Учете се сами и учете другите на доброта. Грижете се вярата да бъде истинска, правилна. Аз ще ви прегърна в обятията на преоткритата любов. Вие само се молете за вашата съдба, да бъде България безопасна земя“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X