Напишете дума/думи за търсене

Секс, алкохол и кофти удоволствие

Имайки предвид колко често хората смесват удоволствието с опиатни средства, си е цяло чудо, че сексът не върви задължително ръка за ръка с различните видове наркотици. Те отварят възприятията ни до степен, която може да ни доведе до тотален екстаз, но и до нещо твърде рисковано, за да си струва усещането.

Алкохол

Това е най-използваният наркотик, стане ли дума за участие на стимуланти между чаршафите. Не падат само дрехи и задръжки, но и за известно време не сме притежатели на здрав разум – нещо, което може много бързо да ни сдобие с венерически или с нелечими болести, предавани по полов път. Спиртните напитки влияят върху мозъка, върху нервната система и не е изключено да причинят еректилна дисфункция при мъжете и да притъпят или да възпрепятстват оргазма и при двата пола.

Кокаин и амфетамини

Смята се, че кокаинът и амфетамините имат наистина доказани качества на афродизиак. Те повишават сърдечния ритъм и кръвното налягане, което увеличава сетивността и често води до забавяне на свършването, удължавайки времетраенето на оргазма. Ефектът на кокаина избледнява в рамките на час, докато амфетамините може да продължават да властват върху организма цели 12 часа. Но и двата вида наркотици ни карат да се чувстваме като сексбогове.

Марихуана

Едни намират тревата за як стимулант на сексуалните им желания, други са категорични, че ги прави вяли любовници. Изследванията застават зад гърба на групата, която е доволна от това, че марихуаната е намерила място в кревата им. Учените обаче са категорични – не прибягвайте за нищо на света до синтетичния канабис, стане ли дума не само за секс.

Халюциногени

Психеделичните наркотици като ЛСД, кетамин, ПСП (ангелски прах) и ДМТ също разделят ползвателите си на две групи. Едните твърдят, че няма по-брутален секс от този, който се случва след надрусването с тях. Други са категорични, че ЛСД-то например е толкова разсейващо като влияние, че изобщо не се сещат за плътските си нагони. Халюциногенните гъби от своя страна пък били абсолютно първични, що се отнася до похотта, която се изпитва.

Нитрити

Познати още като попърс, нитритите вероятно са най-категорично свързани със секса от останалите наркотици. Те доставят на тялото кратък, но наситен прилив на енергия, която ни кара да се чувстваме екстремно възбудени.

Опиати

Хероинът, някои болкоуспокояващи и успокоителни са възможно най-несексуално използваните наркотици.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X