Напишете дума/думи за търсене

Недка Христова: Мисълта ни е новият тип магия

Недка Христова е от Стара Загора. Има семейство, работа… животът й изглежда стандартен, но с малко изключение - тя вижда в миналото, в бъдещето, болестите, може да лепи метални предмети по тялото си. Бързо може да прецени човек, но не съди хората и би искала сами себе си да не съдим. Разговаряме с нея за дарбата й, за любовта и за шансовете в живота, които всеки има.

Недка Христова
Недка Христова
Недка, как виждате органите на хората, когато ви попитат за здраве?

Ако по тялото има някъде по-сериозен проблем, усещам, че органът вибрира по-различно и така сигнализира, че има проблем. Всяко нещо, което виждам, е под формата на картина, която се опитвам максимално точно да опиша. Хората идват при мен с въпроси за работа, любов, щастие, семейство. Най-често започват с любовта, а не с питане за парите. Там имаме несигурност и страхове заради лошотията в нас. А любовта е двигател, мотивация, заряд, гориво, движеща сила. Питат и за изгубени вещи, бизнес прогнози, за кадри, за дела от всякакъв характер.

Родени ли сме за точно определен човек, или ако не е той, може да изберем друг?

Има карма, но тя е 30%, а останалите 70% са свободен избор. Господ ни е дал най-голямата свобода да избираме сами и винаги да имаме право на следващ път.

Опитвам се да помогна на хората да опознаят себе си и да се харесват с грешките, които допускат. Да не са сами съдници на себе си. Достатъчно сме обременени от скрупули, правила, в голямата си част излишни, за да не се приемаме заедно с грешките си. Трябва да разберем, че сме хора, че имаме право на щастие и че грешките са нещо полезно. Те не ни правят лоши хора. Правилно е да мислим, че няма грешки, а всичко е опитност.

Помагате ли на жени, които искат да забременеят?

Опитвам се да променя мисленето на хората. Когато кажеш на един човек, загубил надежда според своите критерии, че всъщност може да направи нещо, и той повярва, оттук нататък нещата са лесни и битката е спечелена. Трябва да имаме вяра, но в рамките на разумното. Ако жената няма медицински проблем, става въпрос за нещо друго, което се преодолява, и в много от случаите тя има бебе.

Има ли грешка, която българите допускат?

Няма нищо по-силно от мисълта на човека. Тя е новият тип магия. Ако я ползваме с позитивна цел, може само да спечелим. Добре е също така да търсим мотивация във всекидневието, да намираме удовлетворение в ежедневните ни действи, и да знаем, че няма невъзможни неща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X