Напишете дума/думи за търсене

Сексзакони, които не е за вярване, че съществуват

Сексът в много държави има строго регламентирани закони, които определят какво е позволено и какво не. Ето няколко, които ще променят представите ви за интимните отношения по света.

В Ливан е законно мъжете да правят секс с животни, ако са от женски пол. Ако са мъжки обаче, съвкуплението може да доведе до смъртна присъда за човека. 

В американския щат Вашингтон е забранено на мъж да прави секс с девственица, с изключение на първата брачна нощ.

В Бахрейн гинеколозите могат да преглеждат пациентките си само ако не гледат право към половите им органи. Прегледът става чрез огледални пособия. 

В Гуам група мъже изкарват прехраната си, като обикалят страната и дефлорират девственици срещу пари. Причината за необичайната професия е, че девствените момичета нямат право да се омъжват.

Хонг Конг е раят на ревнивците, защото според тамошните закони всяка съпруга има правото да убие мъжа си с голи ръце, ако й е изневерил. За любовницата няма посочени изисквания - измамената жена може да й отмъсти по всякакъв начин, включително и със смърт. 

В Индонезия мастурбацията се наказва със смърт. Но не каква да е, а чрез обезглавяване.

В Минесота е забранен сексът с жива риба. 

В много държави в Близкия изток е забранено да правиш секс с агне и после да изядеш месото му.

Във Вирджиния, САЩ, законът забранява сексът по светло. 

Отново в САЩ, но този път в щата Орегон е забранено говоренето на мръсотии по време на секс. Все пак в закона не се упоменават конкретни думи, които се регламентират като "мръсни".

В някои части на Индия, ако мъж не може да върне паричен заем, има правото да предложи жена си, вместо пари.

В Дубай извънбрачният секс е категорично забранен. Дори в случаи на изнасилване, и жертвата, и изнасилвачът й могат да влязат в затвора за нарушаване на закона.

В щата Масачузетс пък е забранено жената да е върху мъжа по време на секс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X