Напишете дума/думи за търсене

6 начина да задържим мъж

Живеем във феминистки свят, а намирането на баланса между това да си прекалено недостъпна или готова да се хвърлиш в краката му при първа възможност, се оказва трудна работа.

Помнете, че тръпката за мъжете е в преследването на ''плячката'', но това не пречи да си запазите феминистката същност. Няколко примера, които ще помогнат именно за това.

Изразявайте себе си

Това е най-старият, но и най-сигурен метод да привлечем вниманието на мъжа. Има нещо много завладяващо в това една жена да не се страхува да бъде себе си, да споделя мислите си и да бъде винаги интересна и чудновата. Мъжете харесват жени, които могат да им предоставят храна за размисъл.

Преструвайте се, докато не стане реалност

Дори и цялата тази самоувереност да не е напълно истинска – тайната на постигането на дадена цел е нагласата, че тя е реална за другите. Жената, която си знае цената и не се страхува да бъде сама, не би могла да се сравни с нищо в очите на мъжа.

Нахлуйте му в главата

Поддържайте интереса на мъжа срещу вас, като не му разкривате всичко. Спечелете го бавно, но качествено. Колкото повече се засилва желанието му да ви опознае, толкова по-добре за отношенията ви.

Вземете нещата в свои ръце

Животът е кратък. Не чакайте той да ви потърси първи – чакането изморява, а смелостта се отплаща в излишък.

Не оставяйте впечатлението, че ще сте винаги на разположение

Когато оставите един мъж с впечатлението, че ще хукнете към него винаги щом той пожелае, нелицеприятната истина е, че той няма да иска нищо сериозно от вас. Да, може да им е забавно за ден–два, но нещо в дългосрочен план – мисия невъзможна.

Жената трябва да остави впечатлението у мъжа, че свикнала да се отнасят с уважение към нея и че не би се задоволила с по-малко от това.

Дръжте се като партньори

Ако искате да имате сериозен партньор до себе си, то трябва и вие да се държите като такъв. Мъжете искат да знаят, че човекът до тях има сериозни намерения и може да се разчита. Опитайте се да платите сметката в ресторанта или пък го изненадайте с билети за мач на любимия му отбор. Малките жестове, които правите, говорят много за намеренията ви спрямо човека отсреща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X