Напишете дума/думи за търсене

Койна Русева: Аз съм микс между селянин и интелектуалец

До не отдавна тази колоритна актриса ни напомня за себе си от малкия екран с играта си в сериала "Скъпи наследници". Припомняме ви една от най-пиперливите срещи, които нашият екип е имал. Днес тя става на 49.

Трудно ми е да кажа нещо за нея. Най-добре мога да го направя, като ви предам дословно думите от интервюто ни. А и тя така би искала вероятно. Дори би искала да изгледате всичките й роли, а да няма интервюта. Защото е убедена, че ще я намерите в героините й. И че друго не ви трябва.

Беше горещо интервю. Дали се опарих ли? Да, няколко пъти.

Обичате ли люто и горещо, Койна?

Обичам пикантно и топло.

А обичате ли да ви е пикантно и топло в живота?

В живота обичам люто и горещо.

Коя е лютата страна на живота ви?

Всички предизвикателства. Всичко, което трябва да правиш, докато ти се прави нещо друго. Всичко, което трябва да изоставиш, за да направиш това, което трябва да направиш. Всичко, към което после ще се върнеш със страст и ще намериш време за него. Може да го отложиш, но няма да го забравиш. Може да го забавиш, но не може да продължиш, без да го направиш.

Да разбирам ли, че обичате да ви е трудно?

Да, понякога да, защото така стимулирам себе си да бъда на 100 процента. Когато имам да правя роля, тръгвам по трудния път към нея. Предполагам, че и в бита си образувам трудности, за да ми е по-интересно. Екстремален тип човек съм.

Казвате, че сте била щура в студентските години, а че сега сте женствено щура. Как се променихте от тогава?

Как се промених?! Ами качих едни 15-20 годинки отгоре.

А отвътре?

Надявам се да съм помъдряла и поумняла. Леко съм забавила темпото.... Не, как ще съм го забавила?! Опитвам се да излъжа и себе си. Същият идиот съм. Хвърча като ненормална. Обичам да хвърча, обичам да работя. Все още енергията ми не се е променила. Когато падне нивото на ентусиазма ми, може би и аз ще се променя, но засега съм също толкова дива като начин на мислене. Все още искам да покоря света, което по някакъв начин е смешно.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X