Напишете дума/думи за търсене

Неща, които трябва да изхвърлим при пролетното почистване

5. Продайте старата електроника

С напредването на технологиите всеки от нас има поне по едно старо електронно устройство, което не ползва. Било мобилен телефон или касетофон. Вместо да събират прах и заемат място у дома, ги продайте за втора употреба или подарете на близък.

6. Махнете всички единични чорапи

Крайно време е самотните представители на чорапите ви да се отправят към коша за боклук. Същото се отнася и за всичко останало, което е загубило другарчето си. Така или иначе няма да ви свърши работа, освен ако не сте решили да ходите с два различни чорапа.

7. Организирайте приборите за хранене

Оставете в шкафа прибори само от един комплект. Всички стари изхвърлете, за да не изглежда претрупанo.

8. Разпределете вещите на детето

Играчките, с които детето ви не си играе, дайте в дом за сираци или на някого, който би им се зарадвал. С дрехите, които е израснало, можете да помогнете на ваша приятелка с по-малко дете.

9. Подарете старите обувки

Не е нужно рафтът с обувки да прелива с чифтове, които не слагате или мислите, че са извън мода. Махнете тези, които са от много години и вече са овехтели, без изобщо да се замисляте.

10. Хвърлете изсъхналите цветя

Не всички растения оживяват след зимата. Тези, които не можете да съживите, е най-добре да изкорените. На тяхно място в саксиите засадете нови, които да красят дома ви през тази пролет.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X