Напишете дума/думи за търсене

8 неща, които мъжете не знаят за секса

5. По-полека с гърдите

Благодарни сме ви, че обичате гърдите ми. Но по-полека с тях. Дори и когато една жена харесва по време на секс да сте по-груби с тях, по-добре първо започнете по-нежно. Колкото по-бавно, толкова повече жената ще иска още и още, а търпението ви ще бъде възнаградено.

6. Това, че използваме лубрикант, не значи, че не струвате в леглото

Има случаи, в които лубрикантът е необходим и не трябва да го приемате лично. И на вас понякога ви е по-трудно да събудите мъжествеността си.

Има някои дни от месеца, особено след месечния цикъл, в които жената естествено произвежда по-малко лубрикант.

Същото и докато кърми. Ако не сме достатъчно овлажнени, това няма нищо общо с количеството на желанието, което изпитваме към вас. Затова стига вече с глупостите и се захванете с това, което наистина е важно.

7. Оценявайте женското бельо, по дяволите

Качественото дамско бельо струва доста пари. Знам, че сте по-заинтересовани към това, което се крие под дантелата, но не забравяйте и това, че сме се постарали да си купим нещо секси.

Понякога жените имаме нужда да се чувстваме като сексбогини за поне 10 минути, преди да ни свалите това същото бельо. Само за 10 минути – окей?

8. Жените може все още да изпитват сексуално желание и след секс

Не е откачено жена да иска да прави отново секс, след като току-що е свършила. Разбираме, че телата ви функционират по различен начин от нашите и уважаваме това, че трябва да поспите след климакс, но ако видите жена ви да се пипа на другата страна на леглото, не я мислете за откачалка. Може и да й помогнете да получи още един оргазъм. Ръцете ви все още работят.

Помнете, че хубавите оргазми се случват на онези, които дават.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X