Напишете дума/думи за търсене

10 причини, поради които изневеряваме

По-добро предложение

Такава любов настъпва, когато единият от двамата партньори повиши пазарната си стойност - получил е по-добра работа, отслабнал е, подобрил е външността си или пък обратното - пазарната му стойност е спаднала, защото го е допуснал или е станал немарлив към себе си. В случая по-добре е да разговаряте и да си поставите общи цели, които да изравнят стойността ви в собствените и чуждите очи. Може би една промяна в отношенията е тъкмо това, от което се нуждаете.

Не задоволява потребностите ми

Ако партньорът не задоволява нуждите ви - свързани с романтика, искрен разговор, секс, то зарядните ви батерии ще се изтощят и е задължително да потърсите на друго място това, което искате. Един добър сексолог може да помогне да разработите стратегия за справяне с това положение. Ако смятате, че незадоволената ви потребност е по-важна от връзката с партньора, тогава е по-добре да си тръгнете.

Неволна любовна история

Знае се, че при подходящо място, време и обстоятелства почти всеки може да се забърка в любовна история. Дори вие не вярвате, че сте въвлечени в нея, но ви е толкова хубаво! Естествено не знаете как да я приключите и се измъчвате от чувство за вина. Неволната любовна афера, в която сте заплетени, показва, че нещо е липсвало в брака, но не сте го забелязали или не си признавате. Сложете край на любовната си история и поговорете с партньора.

Идеална връзка няма

Истина е, че за да поддържате подобна връзка, е необходимо непрекъснато да прибягвате до лъжи, за да се прикриете. Ще трябва да давате обяснения за какво ли не и да се справяте със собствения си гняв и усещане за вина. Често дори несъзнателно, изневеряващият е изпълнен с лоши чувства към собствения партньор и се нахвърля физически или словесно върху него. Затова, ако имате любовна афера, отнесете се с уважение към себе си и сложете край на една от двете си връзки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X