Напишете дума/думи за търсене

Удобни и приятни пози през бременността

Много дами, които очакват бебетата си, се опасяват, че сексът по време на бременност е неудобен, рискован и най-вероятно неудовлетворителен. Истината е малко по-встрани от оргазма. Да, мисионерската поза не е препоръчителна за мамини коремчета, но пък има други, които ще ви дарят с безопасно удоволствие.

На ръба

Ако искате да пощадите и без това изморения си кръст, легнете по гръб на ръба на спалнята, така че краката ви да докосват земята, а дупето ви да е във въздуха. Помолете партньора си да застане между бедрата ви и да повдигне леко таза. Ако позицията на краката не ви е съвсем удобна, може да използвате помощни столчета, върху които да сложите стъпалата си.

Шах с дамата

Накарайте вашият „крал“ да седне в кресло със странични облегалки за ръце. С гръб към него и с достатъчно количество лубрикант, за да избегнете евентуална болка, седнете в скута му. Помолете го да хване таза ви нежно, помагайки ви да го движите нагоре-надолу. Ако обаче имате достатъчно сила в областта на хълбоците и краката си, то използвайте ръцете му, за да докосва гърдите или клитора ви. Тази поза е чудесна за бременни жени, защото те контролират дълбочината и скоростта на акта.

На седлото

Сега ви се е паднало да диктувате правилата в леглото и да разполагате с тялото му, както ви е угодно. Седнете с лице към него - по този начин хем няма да притискате корема си, хем ще обърнете недобрата за бременността мисионерска поза във ваша поза. Ако пък партньорът ви се смущава от вида на закръгленото ви коремче, винаги може да му обърнете гръб.

„Мързелива“ поза

Легнете по гръб един срещу друг и преплетете краката си като ножици. Тази позиция подпомага и контролира проникването, защото тежестта на тялото се разпределя върху задната му част. Тя ви позволява и да се самозадоволявате по време на акта.

Лъжици

Легнете с гръб към партньора си. Проникването няма да притиска корема ви, но ще е достатъчно плътно. Освен това пенисът му няма да достига твърде навътре, което може да бъде проблем, тъй като шийката на матката е по-чувствителна по време на бременността. Да не говорим, че тази позиция отваря добри възможности за неговите ръце, които може да галят гърдите ви по време на акта.

Кои са причините за психологическо безплодие?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X