Напишете дума/думи за търсене

9 знака, че сме превзети от негативна енергия

Вие сте в константна фаза на притеснение

Не може да си намерите място и не се чувствате в кожата си. Постоянно нещо ви тревожи и ви кара да се оглеждате през рамо.

Постоянно се сравнявате с другите

Вманиачили сте се във вашия перфекционизъм и постоянно правите сравнение на своите и чуждите недостатъци. Прекалено се укорявате за несъвършенството си.

Другите ви казват какво да правите

Вие сте човекът, който знае най-добре какво ви трябва, за да сте щастливи. Ако сте започнали да вярвате, че някой друг трябва да ви казва какво да правите с живота си, то има нещо сбъркано в цялата концепция.

Не разбирате защо всичко ви влиза толкова подкорово

Докато се спотайвате в себе си и не смеете да излезете от черупката си, времето си минава безцеремонно. Опитвате се да се имунизирате от негативното, което ви заобикаля, криейки се от света. Гледайте по ведро на нещата и помнете, че не всичко се върти около вас. За добро е!

Уморени сте през цялото време

Целият стрес и безпокойство източва жизнените ви сили. Все по-рядко усещате ентусиазъм и живец и почти постоянно мислите и реагирате негативно на заобикалящата ви среда.

За да се преборите с негативната енергия, първо трябва да успокоите и да престанете да живеете толкова забързано. Имате цялото време на света пред себе си. Опитайте се да разберете емоциите си. Разберете какво ви прави щастливи и започнете да се разбирате такива, каквито сте. Отървете се от хора, които ви влияят негативно и се фокусирайте върху положителните неща в живота си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X