Напишете дума/думи за търсене

Храни и напитки, от които пълнеем

Месни мезета

Във всеки колбас има високо съдържание на натрий, мазнини и калории. Когато се комбинира с бял хляб, майонеза, кашкавал, не помагате на тялото да изгуби килограми.

Обезмаслени млечни продукти

В тези продукти има добавена захар, растителни масла и други съставки, които не помагат за отслабването.

Ядки

Вярно е, че една порция ядки е добра за нас, но ако прекаляваме с тях, наситените мазнини в тях може да покажат няколко килограма повече върху кантара. Яжте най-много 1/4 чаша на ден сурови ядки, но избягвайте кашу, защото то е високо калорично.

Бекон

Като повечето преработени меса, беконът не е добър за тънката талия. Не се заблуждавайте, че наситените мазнини в пуешкия бекон не са лоши за диетата ви.

Растителни масла

Маслата и различните видове олио, които трябва да избягвате, ако искате да имате здраво сърце и да тежите по-малко, са царевичното масло, соевото олио, фъстъченото масло и всички, които са хидрогенирани или частично хидрогенирани. Заложете на зехтин, авокадо, сусам, кокосово масло.

Кашкавал

Всичко, което може да кажем за твърдите сирена, е калории, калории и повече калории.

Сироп

Захарен сироп, плодов сироп... без значение от какво е направен той, винаги е с високо съдържание на захар. Ако искате да отслабнете, най-добре е да пропуснете всички сиропи в рафинираните им версии. Чистият кленов сироп има някои хранителни ползи, но все пак може да съдържа големи количества захар.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X