Напишете дума/думи за търсене

Зодиакална прогноза до края на годината

Овен

Колкото и да се кълнете, че сте си добре сами, ще станете жертва на собствената си самоувереност. Ще си намерите любовния майстор до края на годината. Вече не зависи само от вас. Не се дърпайте, защото тази любов ще ви направи по-щастливи откогато и да било.

Водолей

Крайна време е да пуснете миналото да си отиде и да започнете да градите бъдещето с човека, с когото искате да остареете. До края на годината ви очакват събития, които ще ви поставят на емоционално изпитание. Дори и да не сте от хората, които не показват чувствата си, сега е моментът да покажете своята уязвимост. За добро е.

Телец

Направете тази промяна, от която се страхувате, дори ако това означава да загубите хора по време на този процес. Хората, които наистина те усещат, ще ви разберат.

Рак

Всичките ви отношения, независимо дали са любовни, фамилни или приятелски, ще бъдат страхотни. След октомври обаче ще се случи нещо, което ще се опита да наруши тази хармония и щастие. Но връзките ви с хората, които ги е грижа за вас, ще останат непоколебими.

Козирог

Поемете риска и осъществете дълго мечтана от вас ваканция. Това е годината, която ще бъде различна от всяка друга година. Тя ще завърши изключително силно и за пръв път от доста време ще си позволите да бъдете спонтанни.

Дева

Дори и да се кълнете, че връзката ви не е нещо сериозно, до края на годината ще ви хване неподготвени и много влюбени. В началото ще отричате това, ще се правите на хладнокръвни дори пред себе си, но човекът отсреща ще ви чете като отворена книга. Неговото търпение ще бъде възнаградено и в края на годината вие най-накрая ще му се обясните в любов.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X