Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите и най-лошите приятели сред зодиите

7. Водолей

Представителите на тази зодия са най-странните от всички знаци, но с тях ще се забавлявате най-много. Те бият собствения си барабан и не се интересуват много от това, което мислят хората. Водолеите имат способността да карат приятелите си да се чувстват като най-красивите хора на света и дори и понякога да прекаляват с неискрените хвалебствия, често мислят, че другарите им заслужават най-доброто.

8. Рак

Хората от този знак обичат да прекарват много време сами. Заради това трудно се доверят на хората и по този начин отблъскват много от тях. Те винаги дават два пъти повече, отколкото получават, но им отнема известно време, за да стигнат до този момент. Имат добро сърце, но толкова често са били наранявани, че не е изключено понякога да ги сметнете за ледени кралици, когато се сблъскате с тях. Често не прощават собствените си грешки и никога да не дават на хората втори шанс. Тъй като им липсва доверие в отношенията, те са нещо социално неадекватни, когато за пръв път се срещнат с някого.

9. Овен

Най-доброто качество, което Овенът търси сред приятелите си, е това дали може да се доверят на човека отсреща. Представителите на тази зодия изглеждат като хора, които трудно нещо може да ги разклати, но истината е, че те са чувствителни, но не знаят как да показват тези емоции. Бързо избухват, така че може да се окажете в битки с тях често.

10. Телец

Телецът е най-малко драматичен от всички знаци. Представителите на тази зодия са лежерни, безгрижни и наистина са добри и верни приятели. Те поддържат най-дългите отношения и почти никога не горят мостове. Опитват се да избягват проблемите в отношенията си на всяка цена. Но пък са прекалено инатливи. Телецът е този, който обича да командва и е доста трудно да го накарате да направи това, което не иска. Но Телецът е човек на думата.

11. Козирог

Те са най-забавните от всички зодии, но и най-трудните. С тях винаги ви чака някакво приключение. Бъдете готови за това. Те са към края на този списък, защото колкото и добри приятели да са, винаги поставят връзките си пред приятелството.

12. Дева

Девите са трудни за приятелство поради краткия си нрав и непримирима природа. С прости думи, по-добре да ти имате за приятели, отколкото за врагове. Така че дръжте ги близо, но не прекалено близо.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X