Напишете дума/думи за търсене

10 грешки, които повечето мъже правят във връзките

6. Помнете, че отношенията се променят

Ако смятате, че една връзка трябва да стои в едно и също положение от началото до края, то най-малкото сте наивник. С течение на времето половинката ви може да очаква от вас да я направите най-големия си приоритет. Може да решите, че сте готови да отглеждате деца, докато тя ненадейно да усети в себе си, че е привлечена от друга жена. Нещата може да се променят по всяко време. Важното е да сте в крачка с желанията на другия, иначе скоро може да останете сами.

7. Не я приемайте за даденост

Мъжете може да бъдат абсурдно праволинейни, докато жените са известни с тяхната мултифункционалност. Всички сме чували приказката, че господата не може да правят две неща едновременно. За съжаление от това доста често най-потърпевши са техните половинки. Когато един мъж се прехласне по ново хоби или е съсредоточен в предстоящо повишение в службата, той доста лесно може да забрави за любимата. Той е спокоен, защото тя е някъде там и през ума изобщо не му минава, че това много лесно може да се промени. Не бъдете късогледи и не приемайте жената до вас за част от мебелировката.

8. Доверието е задължително

Никога няма връзка, ако нямате доверие един към друг. Не бива да криете неща, дори и такива, които знаете, че няма да й се понравят. И избягвайте да си мислите, че щом има среща с мъж приятел, то той е потенциална заплаха за вас. Жените са известни с качеството си да създават платонични приятелства с хора от другия пол.

9. Това е партньорство и обича комуникацията

Повечето мъже са склонни да запазят проблемите за себе с, независимо дали става дума за работата или за връзката им. Жените са чувствителни към всякакви емоционални възходи и падения, които може да преживеете - и те очакват от вас да споделяте с тях. Точно както те ви казват за всичко, което ги тревожи. Когато не говорите за това, което ви гложди, е също толкова разочароващо за тях, колкото и когато не ги питате какво ги притеснява.

10. Поддържайте огъня

Да правиш нещо специално или да се глезиш не би трябвало да е събитие веднъж в годината. Жените обичат нещата, когато са спонтанни, докато мъжете са привърженици на внимателното планиране. Тогава планирайте хубава среща в нов ресторант, но я накарайте да вярва, че това е спонтанно решение за любовна среща. Флиртувайте с нея веднъж от време на време все едно сте млади гаджета. Правете й комплимент за дрехите, за прическата, благодарете й от време на време, че именно вие сте нейният избраник.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X