Напишете дума/думи за търсене

Анета Савова: Посланието ми е да предадем нататък (видео)

Вдъхновителки" е кампания на MILA.bg и "24 часа".

В нея ви разказваме за жени, които заразяват с добрия личен пример. Вдъхновяват околните да се развиват, впечатляват с постижения и идеи, с полезни дела.

Дами, които не се крият зад успеха на мъжете, а уверено разбиват стереотипи.

В първия сезон на кампанията ви срещнахме с известни в своите професии жени, щастливи и успели както в кариерата си, така и в личния си живот.

Целта на кампанията ни е да направим примера на „Вдъхновителките“ още по-заразителен. Ще популяризираме тях, но и ще мотивираме останалите.

Във видеопоредица ще ви представим всяка от вдъхновителките и нейните думи на първата церемония по отличаването на тези изумителни жени.

Анета Савова е лектор и ментор в областта на женското лидерство. Въпреки обещаващата корпоративна кариера, която я чака, Анета избира да поеме по пътя, който е по-интересен и по-вдъхновяващ за нея и прави генерална кариерна промяна. Основава академия „Успешни жени“, чиято цел е да помага на жените да откриват истинските си приоритети и да постигат най-доброто за себе си.

Създател е на годишната женската лидерска конференция Women. Speak. Live., която се провежда всеки ноември и събира едни от водещите гласове на жените-лидери в света на бизнеса, предприемачеството, културата и политиката в България.

                                                                                                                                                                                                                                                               

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X