Напишете дума/думи за търсене

Защо първата среща трябва да трае само 57 минути

Следващия път преди да отиде на среща за пръв път с някого, настройте таймера на телефона си.

Не се чудете за какво да си говорите, след като сте изпили чашата с кафе и сте изяли парчето торта, ако не сте „кликнали“ с отсрещния. Няма нужда да се преструвате, че проявявате интерес към някого, с когото не усещате нито ментално, нито физическо, нито емоционално привличане.

Животът е твърде ценен, за да ходим на непотребни за нас срещи с негодни за нас хора.
Време е да прекатурнем статуквото на първите срещи и да спрем да ги случваме по грешния начин. Време е да ги съкратим драстично. Те за нищо на света не трябва да са по-дълги от час. Или ако трябва съвсем да сме пунктуални, те трябва да са дълги точно 57 минути. Нито секунда повече.

57 минути трае горе-долу тренировка във фитнеса, скучна работна среща или времето, което прекарвате на телефона с майка си.
За тези, които се изкушават да зададат въпроса дали не трябва да удължим времето за първа среща и да намалим секундите на телефонните лакърдии с майка ни, отговорът е не. Да не забравяме кой ни е родил, нали?

Петдесет и седем минути е идеалната времева продължителност, през която може да изпиете по една напитка, да сръбнете по едно кафе и да разберете не дали човекът, с когото сте на среща, има братя, сестри, куче или папагал, а дали имате привличане към него.

И според науката може да разберете за три секунди дали намирате някого за привлекателен.
Правилото за 57-те минути ви позволява да си тръгнете елегантно, ако не чувствате, че отсрещният е вашият човек.

По-добре един изгубен час от живота ви, отколкото пиянско прибиране в три през нощта и то доста често с компания, за която ще се разкайвате на следващата сутрин.
Ако искате да си спестите главоболията от увещаванията на другия да останете за още една-две напитки, най-добре му кажете още в началото, че времето на първата ви среща е ограничено. Това ще даде възможност и на двама ви да си тръгнете без всякакви неудобства, тежки чувства или избягване на целувка за лека нощ.
57 минути е идеалното време, през което някой спокойно може да говори за себе си, да сподели своите страсти, цели и вида домашен любимец, който иска да осинови, без да проверява телефона си през 30 секунди, чудейки се кога да си тръгне от тази среща.
Ако пък случайно се озовете на една от онези вълшебни първи срещи, които карат света да спре да се върти, а 57 минути просто не са достатъчни време, за да опознаете този непознат, за когото сте почти убедени, че е вашата сродна душа, поздравления. В този случай може да изчакате още няколко дни, преди да го видите отново. Това хем ви дава власт, хем ви предпазва да не навлизате прекалено дълбоко и прекалено бързо в емоциите си.

Така че навийте алармата на телефона и нека любовната сила бъде с вас!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X