Напишете дума/думи за търсене

С тази джаджа оформяте перфектните вежди у дома

Когато става въпрос за подстригване на веждите у дома, кола маска и пинсети, всички ние познаваме рисковете, а и неприятните моменти. Решението за веждите се казва тример. Те са лесни за употреба, безболезнени, а на всичкото отгоре и евтини. Може да си купите тример от 15 лв нагоре. Струва си инвестицията, за да имате красиво оформени вежди без болка, нали?

Как да изберете правилния тример?

Те са електрически и на батерии, като някои от тях имат екстри като LED светлинки и приставки за други части на тялото и лицето. Според вида на тримера има такива, които позволяват да подстригвате веждите с различна дължина. Също така имат глезотии като зареждане с USB, но от вашите лични предпочитания и бюджет зависи какво от това ви е наистина необходимо. И най-обикновеният тример ще свърши чудесна работа.

За да оформите веждите си правилно, първо пробвайте на малка площ. Вижте как изглежда и как се държи машинката и тогава продължете. Това е като готвенето със сол. Лесно е да добавите повече, но е много трудно да отнемете сол от манджата.

Също така прочетете внимателно инструкциите и вижте някои уроци в YouTube.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X