Напишете дума/думи за търсене

Твоята най-мощна чакра според зодията

Чакра е санскритска дума, която в превод означава „колело от енергия“. Смята се, че колкото по-добрата чакра е изравнена с аурата на тялото, толкова по-добро здраве, сила и жизненост притежава този човек.
Съществуват първични седем чакри, които не само управляват, но и отразяват динамиката на нашето емоционално и физическо Аз.

Коя от седемте чакри е вашият основен източник на сила и как може да се съсредоточите върху овластяването на психиката, ума и душата си чрез тези физически входни точки.

Овен
Трета чакра

Чакрата на слънчевия сплит е основният център на силата за родените под знак на Овен, тъй като и двете са управлявани от планетата Марс. Тя се намира над пъпа и е тясно свързана с интуицията.

Телец
Четвърта чакра
За Телеца четвъртата сърдечна чакра е най-ефективната, тъй като той и сърцето са подвластни на милостта на Венера. Способността ви да съчувствате на другите хора не само може да ви помогне да изградите силни връзки на любов и състрадание, но и да доведе до различни финансови печалби. Влечението към лукса, примамливо за представителите на този знак, често е съсредоточено върху сърдечната чакра.

Близнаци
Пета чакра
Те са под управлението на Меркурий и затова гърлото се откроява като основен източник на енергия. Може да спечелите увереността на мнозинството и да повлияете на голям брой хора чрез идеите и мненията, които изразявате.

Рак
Шеста чакра
Ракът е засегнат от шестата чакра – тази на третото око, която формира психическия център на душата. Намирайки се под влиянието на Луната, хората от тази зодия, са под влияние на видения и могат да разберат онова, което предстои, без много трудности. Препоръчва се да поддържате веждите си чисти и непокрити.

Лъв
Седма чакра
Той се свързва със седма чакра, известна като Корона чакра. Управлявано от непобедимата сила на слънцето, пространството над главата ви е най-мощната чакра на вашето тяло, която ви помага да разберете, създавате и прилагате решения ефективно и лесно.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X