Напишете дума/думи за търсене

Цветът на силата на вашата зодия

Какво е мощен цвят?

Силните цветове са тези, които създават настроение или увеличават вероятността от определено действие. В зависимост от вашата личност или повода, един колорит може да е по-добър спрямо друг.

Освен това цветовете на зодията помагат да се подобрят най-добрите качества на вашия знак.

Овен - червен

Червеният цвят създава настроение за страст и тъй като сте огнен знак, това ви пасва идеално. Червено червило или червена рокля е това, което ще ви накара да изглеждате най-привлекателна в дадено пространство.
Със сигурност ще има доста обърнати вратове след вас.
Наличието на червени завеси или червена стена в спалнята ви ще позволи на вас и вашия партньор да имате много интимни моменти. Носете червено, за да се чувствате по-мощни, особено по време на интервюта.

Телец - зелен

Зелено е символ на природата. Точно като нея, вие сте стабилни, търпеливи и не преставате да се развивате. Винаги знаете кога е време да си тръгнете от една умираща връзка.
Носете зелено, за да се чувствате стабилни и прогресивни.

Близнаци - жълт

Този цвят е жизнен и силен точно като вас. Вашата любопитна природа и способността ви да вдъхновявате другите са много важни аспекти. Повечето хора смятат Слънцето за източника на радост и щастие, което означава, че те ви олицетворяват с това небесно тяло.
Носете жълто, за да увеличите креативността на мисълта си. Ако се занимавате с писане, този цвят ще предотврати липсата на вдъхновение.

Рак - бял или сребърен

Белият цвят е ефирен като крилата на гълъб и подобно на отражението на сребърната Луна върху повърхността на неподвижна вода представлява грациозността, която притежавате.
Вие сте същество за разбиране и приемане, а когато прегръщате някого, той се чувства все едно е в ръцете на самата богиня на любовта. Раците представляват концепцията за любовта и тези цветове ще ви помогнат да увеличите потока и капацитета за обич.

Носете бяло или сребристо, за да повишите чувствителността си.

Лъв - златен

Носенето на злато като крал или кралица само ви носи сила и позитивност. Вашите златни дрънкулки могат само да ви укрепят и да ви направят по-могъщи, отколкото вече сте.
Сиянието на златните ви бижута не само предизвиква внимание, но ви кара да изглеждате като царски особи. Носете злато, за да ви даде усещане за сила.

Дева - зелен или кафяв

Точно като джунглата, вие сте приземени и пълни с живот. Вие сте внимателни и аналитични и тези цветове представляват стабилност и растеж. Да си помагате да растете и да се усъвършенствате е много важно за вас, стига да не отивате твърде далеч.
Носете тези цветове, ако трябва да се съсредоточите върху самоусъвършенстването в определени области.

Везни - розов или син

Тези цветове помагат за омекотяване на вашата очарователна личност. Синьото помага да покажете спокойствие, което притежавате, докато розовото излъчва колко сте любящи и грижовни.
Ако искате да се сприятелявате по-често с готини хора, не забравяйте да носите тези цветове.

Скорпион - черен

Черното помага да увеличите мощта на вашето присъствие и подобрява вашата загадъчна природа. То крие колко дълбока е душата ви в действителност и предпазва от любопитни очи, но също така ви кара да искате да надникнете по-дълбоко във всичко.
Носете черно, ако искате да увеличите дедуктивните си разсъждения и да увеличите тайнствената си същност.

Стрелец - лилав

Да си широкоскроен е важно за вас. Като авантюрист знаете, че животът носи много възгледи и мнения, така че да може да поемете всички тези различия и да получите разбиране от него.
Носете лилаво, за да разширите вече отворения си към новости ум.

Козирог - кафяв или сив

Традицията и простотата са ключови компоненти на вашия начин на живот. Тези цветове не са скучни, те са ефикасни и приемливи за всякакви настройки.
Носете тези цветове, за да сте силни и практични.

Водолей - син

За неспокоен знак като вас е много трудно да се съсредоточите върху една единствена мисъл. Но синият цвят ви помага да успокоите тази неспокойна енергия, за да може да извадите всичките си фантастични идеи, без да се борите срещу потопа на вашия бързо движещ се ум.
Носете синьо, ако се нуждаете от помощ за насочване на вашето творчество.

Риби - светлозелен

Вие сте естествени лечители, а светлозеленото подобрява талантите. По-бледите версии на зеленото помагат за извеждане на вашите лечебни сили и способност за вдъхновение.
Носете светлозелено, ако трябва да помогнете да успокоите някого и да му донесете спокойствие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X