Напишете дума/думи за търсене

Енергия на парите – що е то?

Енергията на парите мигрира. Изчерпва се на едно място, но се появява изобилно на друго. Това, което е генерирало доходи доскоро, изсъхва и след това намирате източник на ново място. Това е тайната на енергията на парите - тя е мобилна. Сменяема. Трябва да я търсим.

Често се случва, че това, което е било малък допълнителен източник на пари, може да бликне като нефтен кладенец. И обратно, златната мина може да пресъхне. Така работи енергията на парите.
Така работи енергията като цяло. Трябва да направите място за някой друг.

Една жена е работила във финансова институция и е получавала отлични пари. И в същото време въртяла малък онлайн магазин за продажба на бижута и аксесоари.
В началото това не било изобщо печелившо, но тя харесвала занаятите и техните плодове и продължила да подържа този виртуален бизнес. След време финансовата организация, в която работила, постепенно се сривала и доходите й съвсем намалели. В крайна сметка, нейните шефове фалирали, но в същото време нейният магазин процъфтявал.

Рано или късно плодовете свършват, благата на земята се изчерпват. Печели този, който се е научил да лови или тъче платна. С две думи, този, който е намерил друго място за паричната енергия.

Енергията на парите мигрира. Необходимо е да поставите зрънцето в кошницата.
Преместването, търсенето, използването на различни опции и наличието на допълнителен източник на пари е най-добрата стратегия.

Интелигентен човек не пренебрегва възможността. И умен човек търси тези възможности. Движи се и се оглежда отблизо. За да намерите златната си мина на ново място. Или намерете плодородни земи в други области на живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X