Напишете дума/думи за търсене

Хората огледала - вие от тях ли сте?

Вселената умишлено ви изпраща хора, които са ваше собствено отражение. Това е необходимо, за да може да разберете по-добре себе си. Ако сте привлечени от някакво качество в човек, това означава, че то присъства във вас самите.

Всички хора са огледала един на друг и всеки се стреми да намери оправдание за собственото си поведение, за да не признае, че постъпва по същия начин като хората, които го критикуват.

Погледнете добре околните и ще научите много за себе си. Ако сте недоволни от заобикалящата ни среда, значи сте недоволни от себе си и обратно.

Правилата на Вселената

1. Харесването винаги привлича подобно и го генерира. Ако се чувствате зле, тогава вие симпатизирате на нещастията на другите, но от друга страна, вие генерирате тези нещастия. Ако сте доволни, че на някого не му се случват нещата, значи сте загубили способността да обичате. Отнасяйте се с уважение към хората и искрено се радвайте, когато се справят добре.

2. Ако човек е в конфликт, той вижда другите по същия начин. Такъв индивид привлича неприятности към себе си, защото самият той е агресивен към света, който го заобикаля. Такъв „тиранин“ постоянно ще попада на „жертви“. Ако някой ви е обидил, не отмъщавайте, а му благодарете. Вселената ще се погрижи всеки да получи това, което заслужава. Запомнете - не хората ви нараняват, а вашето отношение към конкретния проблем.

3. Трябва да се отнасяте към другите с любов, това има мощна енергия и хората около вас се чувстват по-добре. Ако забележите колко красив е светът около вас, това означава, че така се отнасяте към себе си. Ако се възхищавате на нечия доброта, вие имате същото качество.

4. Обръщането от огледалото е невъзможно за решаване на проблема, просто се премествате от едно огледало в друго. Затова, ако ситуацията се повтори, опитайте се да намерите причината в себе си.

5. Ако искате другият човек да се промени, трябва да започнете от себе си. Само когато ние самите променим отношението си, околните ще се опитат да се съобразят с това.

6. Ако има желание да критикувате някого, използвайте проста техника: помислете върху фразата, която бихте искали да кажете на конкретния човек и сега заместете с „аз“ вместо с „ти“. Тогава всичко ще си дойде на мястото и ще разберете върху кои лични качества си струва да работите.

Отнасяйте се към всяка неприятна ситуация с разбиране и без преценка, тогава подобните ще започнат да генерират подобни и светът ще ви се усмихне в замяна.

 
Възможно ли е човек да се промени към добро

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X