Напишете дума/думи за търсене

Как правилно да благодарим за даровете на Вселената?

Някои неща в живота могат да бъдат много трудни за приемане. Но когато болката отшуми малко, започвате да мислите. Започвате да се питате защо ви беше даден този тест? Какво научихте от него? В какво се превърнахте?

Може би така, когато ни се случват недоразумения, Вселената ни дава подаръци, но не може веднага да разберем това.
Важно е да благодарим на Вселената, че ни даде възможността в точното време. Достатъчно пари за пътуването. Неочаквана среща с важен човек. Информация, от която се нуждаем точно сега. Има такива съвпадения, че просто сме изумени.

Вселената ни дава възможности в точното време

И тогава е важно да й благодарим, че се е намесила в правилния момент. Защото дори когато искаме нещо прекалено силно, а то не се случва на секундата, затова си има причина. Това е много по-трудно за разбиране, защото често желанието е твърде голямо. Толкова, че боли.

Вселената е добре смазан механизъм и няма прекъсвания в неговата работа. Важно е да разберем нейния ритъм и приемем това с благодарност.
Някои неща се приемат по-лесно, а други – почти немислимо. Трудно е да се приеме смъртта на близките, голяма травма, предателство, несправедливост.
Уловката тук е да се научим да ги приемаме. Да не ги смятаме за грешки на съдбата, защото в противен случай те няма да престанат да се случват. Може да повторим хиляди пъти, че не сме си избрали това. Да, не сте, но съдбата, вселената, кармата или просто шансът избира вместо вас.
Това може да бъде тежко бреме и пречка. Или може би - стъпка по пътя нагоре. И как да се отнасяме към даровете на Вселена, човек сам избира.

Сигналите на Вселената - как да ги чуваме и разпознаваме?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X