Напишете дума/думи за търсене

Упражнение за сбъдване на желанията

Някой мечтае да реализира потенциала си, друг мечтае да бъде здрав. Трети усещат, че трябва да променят нещо у себе си, за да станат някого, на когото се възхищават. За да са доволни. За да имат пари. За да пътуват.

Наближава времето, в което всички си пожелаваме добрини да ни стигнат и чудеса да ни се случат.
Някой мечтае, че ще бъде щастлив по определен, таен, само негов си начин.
Някой мечтае, че ще има прекрасна връзка.
Някой мечтае за някакво постижение...
Но всички мечтаем за щастие.
Но дори и да имаме някаква причина, заради която да се съмняваме в материализирането на желанието ни, магията започва да се случва.
Нашето несъзнавано проектиране за живота вече се програмира. Дали желанието ще се сбъдне или не, ще получите ли това, за което мечтаете, или най-вероятно нищо ново няма да се получи през идната година...

Направете това упражнение, ако искате да проверите дали мечтите ви ще се сбъднат.


1. То е най-добре да се прави в изправено положение.
2. Затворете очи и си представете, че пред вас има човек на същата възраст и със същия пол като вас. Това е човек, който е успял във всичко, за което мечтаете.
3. Погледнете отблизо този човек с вътрешните си сетива. Почувствайте какво е настроението му, какво е тялото му. Тялото му здраво ли е или не. Как очите му блестят или не блестят? Каква е стойката му. От какво се интересува този човек, какво прави в живота си, къде пътува, как живее, с кого общува?
4. Запитайте се какво ви отличава от този човек? Какво ви пречи да бъдете такъв човек?
5. След като обмислите, отговорете - направете крачка напред и се озовете на мястото, където сте си представяли този човек. Потопете се в това състояние. Вие вече сте този човек. Сега в себе си усетете какво чувства този човек, за когото всичко вече се е сбъднало. Представете си внимателно и подробно, че живеете такъв живот. Представете си, че водите този начин на живот всяка минута и усещайте какви емоции изпитвате. Какви думи и мисли възникват в главата ви? Абсорбирайте това състояние. Вече е ваше.
6. Проверете какво чувствате в тялото? Осъзнайте какво искате да направите. Представете си какви прости действия могат да се направят, за да сложат началото на плана ви? Вие сте този човек вече в настоящето.
7. Харесва ли ви? След това напълно се свържете с това състояние и изживейте това състояние отвътре. Точно това ще стане естествено за вас, ще ви помогне да бъдете там, където мечтаете.
8. Не ви харесва? Честно казано, ако изпитвате страх в това състояние, ако не ви е удобно в него и искате да избягате от него, е напълно възможно мечтата ви да не ви устройва. Вие решавате.
Каквото и да решите, това е трамплинът към щастието.

3 признака, че ни е време за промяна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X