Напишете дума/думи за търсене

Признаци на наистина силния мъж

Наистина силен не е мъжът, който има мощни напомпани мускули и който не може да откъсне очи от собственото си отражение, непрекъснато се възхищавайки на себе си.

Наистина силните мъже може да нямат привлекателен външен вид, но когато влязат в претъпкана зала, много напомпани красавци се пукат като балони. Защото тези господа имат най-важното - вътрешна сила, към която жените са привлечени като молци към светлината.

Как да разпознаем истинския мъж

Той никога не прехвърля отговорността на някой друг
Слабите мъже винаги обвиняват някого за своите беди и нещастия. Когато излизате с някого, обърнете внимание на това как той говори за хората, за това кой е виновен за неговите проблеми. Ако в преобладаващото мнозинство или във всички случаи той обвинява всички, но не и себе си, то това е много лош знак. Следващия човек, когото ще обвини за щяло и за не щяло, ще бъдете вие.

"Само онова, което е празно вътре, кънти"
Шекспир винаги е прав. Няма смисъл за силен мъж да доказва мъжествеността си на всички, той вече е сигурен в нея, без да се хвали. А един достоен мъж няма да измери нито обема на бицепсите си, нито дебелината на портфейла си.

Не си играе игрички

Силните мъже умишлено не разбиват сърца и винаги ще нарича дадена ситуация с истинските й имена. Той няма да се прави на мистериозен, да изчезне неочаквано, за да „увеличи” стойността си. Той знае колко струва и затова винаги играе честно. Дори и да е много трудно.

Не крие чувствата си
Никой няма да го посъветва „бъди мъж“, дори да пролива сълзи. Той не крие чувствата си, страхувайки се, че ще бъде разбран погрешно или че някой ще помисли нещо нередно за него. Той не се страхува да изглежда слаб понякога и да показва емоции.

Закрилник е
Той винаги ще защити слабите. Силният мъж не се хвърля излишно в битка, защото не му е важно да изглежда готин. Но той знае как да разреши конфликта и винаги застава на страната на истината.

Силните жени не го плашат
Той не се притеснява, когато мнението на някого не съвпада с неговото или някой го предизвиква. Той харесва не само красиви, но и наистина интересни хора, умни и знаещи тяхната стойност. И той не търси „гъската, която снася златните яйца“, а силна жена, която да му е равностоен партньор.

Проявява загриженост
Той определено ще се обади, за да разбере как сте се справили с дадена ситуация, ако не е могъл да я реши сам. Ако сте болен, той няма да затвори телефона с думите: „Е, обади ми се, когато се възстановиш“, а ще попита как може да помогне. Това не означава, че той ще похарчи всичките си пари, за да ви впечатли още повече, но винаги ще бъде там и ще ви подкрепя във всяка трудна ситуация.

Той не се утвърждава за сметка на другите
Силният мъж няма да се опитва да печели спорове, да ви побеждава на всяка цена. Той ще ви даде възможност да имате лично пространство, няма да изпада в истерии, когато кариерата ви върви добре, а той все буксува на едно и също място. Той няма да ревнува, да трови съществуването ви заради дреболии и да обезценява успехите ви, а ще се гордее с вашите постижения.

Уверената жена се познава по тези неща

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X