Напишете дума/думи за търсене

Страхотни идеи за повече уют у дома

Всеки обживява по свой начин своя дом, но има някои универсални правила, които създават още повече топлина и уют. MILA.bg събра за вас онези идеи, които са достъпни за всеки бюджет и за всяко пространство.

1. Бяло и дърво... (или просто дърво)

Тази комбинация е абсолютна класика. Никога няма да сбъркате с нея. Бялото не е толкова трудно за "отглеждане", колкото изглежда. Но пък е страшно уютно и елегантно. А дървото е същинска топлина, така че може да го акцентирате и по-силно.

2. Топъл цветен акцент

Зеленото е особено актуално през последните години в интериорния дизайн. Изберете едно кресло или диван в тютюнево зелено или друг нюанс на този топъл цвят, и ще потънете в разкош и удоволствие.

3. Възглавнички

Колкото повече възглавнички, толкова по-уютна е атмосферата във вашия дом. Няма нужда да са крещящи цветове - останете стилни и меки в избора си.

4. Цветя

Цветята създават естествена атмосфера и по-жив вид на всичко у дома. Ако не можете да се грижите за тях, изберете кактуси и сукуленти - те са шик и нямат нужда от особени грижи.

5. Тухлени стени

Вече съществуват специални мазилки, които имитират тухлена стена. Изключително красиво и моментално стопля погледа.

6. Красиви одеяла

Дори най-минималистичният, изчистен дизайн, който като цяло носи студенина, става по-уютен, ако метнете едно красиво одеяло върху фотьойла или леглото си.

7. Лампички

Можете да ги сложите навсякъде и изобщо не е задължително да ги махате след Коледа. Лампичките създават топлина, емоция, светлина, без да дразнят, романтика.

8. Землисти тонове

Те са тренд също от няколко години. Но дори и да не бяха такъв, с тях постигате една много мека светлина в дома си и уют, който силните цветове не могат да ви дадат.

Растения, които ароматизират дома ви

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X