Напишете дума/думи за търсене

Теодора Духовникова - една от жените, които променят

Една от най-обичаните и харизматични български актриси - Теодора Духовникова, стана част от новия проект на Mila.bg и "24 часа" - "Жените, които променят". Луксозното издание вече е на пазара и побира на 300 страниците историите на едни от най-успелите български жени.

Ето какво написа Теодора в своя Facebook по повод излизането на изданието.

"Сред актьорите си имаме една такава приказка- като дойде лятото, не бива да се играе! Така си е - юни не е за театър. Юни е да превъртиш по десет любимите си софийски улици, да бръмчат мотори, да шушкаш едни много ваши си и много важни и смешни работи с приятели, да кихаш от това, дето пръскат цъфналите дървета, и да чакаш да дойде морето. Това е юни. Обикновено тегав месец за театър. Но пък днес имахме последно Лисичета за сезона и беше толкова пълна залата и беше толкова хубаво, като че да не е юни навън..?
И после получих това - почти 300 страници прекрасни интервюта от страхотни жени! Слава Богу, почти няма актриси и певици (само малко) ? И аз съм там, но по-интересни са тези, за които не четем всеки път и не им знаем всичко-то им. Поетеси, бизнес дами, сценаристки, лекарки, галеристки, банкерки, лекоатлетки...
А най-интересното е, че въпросите са зададени не от журналисти (пак слава Богу ?), а от момичета между 14 и 24 години .
Изобщо - разкош.
Ако ви попадне това издание - препоръчвам с две ръце!
Щастлив Юни,
щастливо лято ??"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X