Напишете дума/думи за търсене

Коуч обученията за жени: фабрики за зомбита

Наблюдава се пандемия от женски обучения, които се опитват да изкоренят личността и индивидуалността на жените заедно с мозъка им.


Почти всяка жена иска да стане малко по-желана и привлекателна в очите на своя избраник. И без да се усети, става жертва на поредния тренинг за пораснали момичета.

На много от тях се пропагандира, че жената ТРЯБВА да носи пола, с която поглъща женската енергия в подгъва, и да има дълга коса, с която натрупва женска енергия от Космоса.

На това обучение ще й бъдат казани или глупост №1, или глупост №2.

Глупост №1 е, че когато общува с мъж, тя трябва да се откаже от мнението си и от чувствата си. Вместо тях тя трябва да слуша, да мълчи и да се съгласява, защото някой неадекватно е решил, че мъжете харесват тези жени.

Глупост № 2 е обратното - тя ще бъде научена как да бъде кучка, как да изнудва мъжа в замяна на секс.

Жената също ще бъде посветена в тайната, че мъжете много „обичат”, когато са въвлечени в скандали, тъй като негативните емоции повишават нивата на тестостерона до степен, в която той не може да откаже ласки.

Няма по-голяма дивотия от това твърдение. Ако искате половинката ви набързо да хукне към изхода на връзката ви, устройвайте му всеки ден скандали.

Има и женски обучения, чиято основна цел е да научат дамите да мастурбират публично. Да, правилно прочетохте.
Обучителят ще настоява да събудите богинята в себе си за сметка на реалността, която настоява да загърбите. Накрая ще се озовете с разбито семейство и загубена вяра в каквото и да било.

Затова, когато следващия път ви попадне покана за женски тренинг, помислете много внимателно.
Ако просто нямате достатъчно женска комуникация - запишете се на танци, организирайте дамско парти, започнете да чатите в някои женски форуми. Ако искате да разрешите вътрешните си проблеми, но не успявате сами, свържете се с психолог.

Ако въпреки това решите да присъствате на някакъв вид женско обучение, научете повече за водещия предварително: какво образование има, какви са отзивите за тренинга, каква е неговата репутация сред колеги треньори, дали е писал книги, статии, монографии, научни работи - съберете възможно най-много информация. Не доверявайте психиката, живота си, психическото и физическото си здраве на непрофесионалисти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X