Напишете дума/думи за търсене

Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част

Нашите зодиакални знаци са един от многото фактори, които влияят на чертите на характера ни. Кой е най-досадният навик на всяка зодия, що се отнася до връзките?

7. Везни
Пристрастени към социалните медии
Когато сте във връзка, искате всички да знаят какво правите и как се чувствате. Вашата стена във Facebook е пълна със снимки и публикации на вашата половинка. Също така очаквате партньорът ви да прави същото в своите социални мрежи. Този досаден навик определено ще създаде конфликти, когато сте във връзка.

8. Скорпион
Не приемате реалността
Скорпионът е воден знак, известен със своята голяма сила и страст. Често обаче ви е трудно да приемете тази реалност: искате всичко да е идеално, а когато не е, може да се вманиачите да „оправяте нещата“.

9. Стрелец
Нереалистични стандарти

Когато става въпрос за приключения, вие не правите отстъпки. Винаги предполагате, че вашият любовник е готов да отвърне със същото.
За вас справянето с ежедневните дейности е скучно. Предпочитате да продължите да правите нещо по-вълнуващо.
Имате нереалистични очаквания каква трябва да бъде една връзка.

10. Козирог
Вашата доминираща природа
Козирозите са земни знаци, така че са практични и добре организирани. Да бъдеш организиран е чудесно, но що се отнася до връзките, вие сте склонни да контролирате.
Вашето отношение може да се окаже доминиращо и агресивно до известна степен..

11. Водолей
Прекалено приятелски
Водолей е въздушен знак, който е пълен с енергия и спонтанност. В резултат се отнасяте еднакво към всички. Когато сте във връзка, това може да доведе до объркване на партньора ви дали наистина го харесвате или флиртувате с другите, понякога зад гърба му или пред него.

12. Риби
Не говорят за нещата, които те притесняват
Рибите са воден знак, имат творчески черти и са емоционално щедри души. Вероятно сте силно интуитивен и можете да тълкувате както как, така и защо партньорът ви се чувства така. Но когато става въпрос за изразяване на чувствата ви, вие сте склонни да се криете в черупката си.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X