Напишете дума/думи за търсене

Класация на либидото на всяка зодия

Половото влечение на човек е толкова индивидуално, колкото и звезди има на небето. Споменавайки тези космически тела, знаете ли, че дори нашето либидо може да се ръководи от подредбата им.
Докато всички зодии се радват на секса като такъв, интимните връзки и нуждата от физическо докосване се ръководят от астрологичното разположение. Затова някои знаци дават мило и драго, за да имат приказен секс, докато други са по-склонни да се сещат за размяна на плътски ласки, когато другите им нужди са удовлетворени.

Кои зодии са най-сексуалните и на кои им трябва побутване в тази област?

12. Везни
Не че Везните не обичат секса, а просто дават приоритет на различни видове интимни отношения. За тях приятелството и семейството са по-важни. Сексът влиза в игра, когато те наистина искат да демонстрират любов и ангажираност и са много по-малко склонни от другите знаци да се отдадат на него небрежно.

11. Водолей
Водолеите желаят преди всичко да бъдат свободни. Този въздушен знак често витае из облаците, когато става въпрос за секс, и може да подхожда малко въздухарски, когато става въпрос за сексуална връзка.

10. Дева
Девите са известни с това, че са приключенски настроени в леглото, тъй като това е единственото място, където те наистина могат да се разюздат. Проблемът е да ги отведете там. Те се нуждаят от партньор, който да им помогне да „излязат” от главата си, да дадат приоритет на секса и да отприщят вътрешната си съблазнителка.

9. Близнаци
На тях може да им отнеме малко повече време, за да стигнат до идеята за сексуална среща, тъй като за плътското им настроение са необходими страхотен разговор, интелектуална стимулация и много смях. От друга страна, един грешен ход от мераклията и те веднага ще си плюят на петите.

8. Козирог
Козирозите имат репутацията на стабилни и консервативни, но тези черти могат да бъдат полезни в спалнята особено когато става въпрос за издръжливост. Те ще пробяга няколко сексуални километра заради своите сексуални партньори и са повече от склонни да положат усилия, за да ощастливят човека до тях. Много, много да го ощастливят.

7. Рак
Хората от този знак предпочитат сексуалните им срещи да бъдат смислени и възпитателни. Те знаят, че за да бъде сексът наистина приятен за тях, трябва да изградят доверие, което може да отнеме време. И са повече от склонни да чакат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X