Напишете дума/думи за търсене

Класация на либидото на всяка зодия


6. Риби
Рибите обичат секса, но стремежът им зависи изцяло от връзката и емоцията, която изпитват. Ако са влюбени, половото им влечение стига до тавана и отвъд. Ако отношенията им не са стигнали тази чувственост, то страстта им ще стане по-студена от предизвикателството с кофа с лед в Антарктида.

5. Лъв
Сексуалното желание на Лъва зависи от отсрещния. Ако намерят някого, който желае да се отнася с него като с царя на джунглата, какъвто е, либидото на огнения Лъв ще бъде космическо. Но когато срещне някого, който изглежда хладен или се опитва да му върти номерца, либидото му ще изчезне по-бързо, отколкото да премигнете.

4. Стрелец
Повече от който и да е друг знак, той се радва на непринудения секс, който не изисква на сутринта да се ядат палачинки. Така че свалката за една нощ не е изключена при него.

3. Овен
Овенът се управлява от Марс, а Марс управлява половото влечение, така че вие си направете сметката. Овните обичат да съблазняват и да се наслаждават на предиграта почти толкова, колкото и на самия акт. Почти.

2. Телец
Чувственият Телец обича физическото докосване и удоволствията от всякакъв вид, така че не би трябвало да е изненада, че е толкова близо до върха на тази класация. И след като свърши с кулминационната част, той ще приложи на партньора си гушкане от световна класа.

1. Скорпион
Представителите на този знак са известни с високото си сексуално желание, което се подхранва от нуждата им от приключения и интимност. За тях това не е просто игра с поредната бройка. Скорпионите са силно селективни, що се отнася до партньорите, и спазват високи стандарти, което означава, че само отбрани люде могат да ги видят да отприщват дивата си страна.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X