Напишете дума/думи за търсене

3-те най-лоялни зодии

Тези зодиакални знаци нямат търпение да настъпи рождения ви ден, за да изпратят поздравителни съобщения. Те се появяват на вратата ви с бисквитки във формата на сърце, когато сте имали тежък ден. Знаят коя песен ви подтиква да пеете с пълно гърло в колата.
Кои са трите най-лоялни зодии и как ни карат да се чувстваме като най-ярката звезда на небосклона?

Скорпион

Скорпионът е воден знак. Може да мислите за тези родени приятели като силни, твърди ледници, които нито едно слънце няма да разтопи. Докато на повърхността са обрани, има цял пласт на емоционална дълбочина, който не може да видим под привидната им дистанцираност. Лоялността на Скорпиона произтича от неговата интензивна съпричастност и интуиция. Когато отговаряте на телефонното му обаждане, Скорпионът не чува просто „Здравей“. Той усеща предпазливост, чуди се дали шефът ви създава проблеми ли дали всичко е наред във връзката ви. Скорпионите ще жертват собственото си благополучие, за да защитят тези, които обичат. Управляван от Плутон, небесният символ на прераждането, борбата и трансформацията, няма нищо, което може да кажете или направите, за да изплашите Скорпиона. Присъщата му сила му позволява да върви ръка за ръка с вас през най-мрачните ви моменти и да чака да изгрее слънце и на вашата улица.

Везни
Управлявани от Венера - планетарната богиня на красотата, хармонията и удоволствието, очарователните Везни обичат да бъдат обичани. И докато те са игриви и флиртуващи по природа, хората от тази зодия жадуват за баланс и стабилност в отношенията си. След като намерят съответствие с техния интелектуален и емоционален капацитет, Везните са вечно лоялни. Разбира се, като въздушни знаци обичат шикозните подаръци, но връзките на Везните са най-ценното им притежание. Те запомнят всеки мъничък детайл, подарявайки им любимите цветя и ръчно изработена картичка за специалния ден. Везните поставят приятели на златен пиедестал и ги виждат в най-лъчезарната им светлина. И тъй като те имат навика да се оглеждат чрез връзката си с другите, Везните имат нужда да знаят, че и вие имате високо мнение за тях. Представителите на този знак не могат да понасят да ги виждате като груби или нелоялни.


Телец
Като земен знак, Телците се простират в рутината и се успокояват от простите удоволствия на живота. Въпреки че са избирателни с антуража си, имат склонност да се отнасят към близките си приятелства с търпение и грижа. Подвластни на всяко влияние от Венера, Телците използват всеки любовен език, за да изразят своята лоялност. За Телеца да има връзка, не означава да си чати на обяд веднъж на няколко месеца. Това означава, че той иска да ви прегръща всеки ден до края на живота си. Независимо дали ще ви покани на среща или ще приготви мечтаната закуска в леглото, Телецът е най-надеждният знак в зодиака. Той винаги е наблизо, когато имате нужда от практически съвети и обоснована перспектива. Киновечери, среднощни разходки, срещи за сладолед - Телецът никога няма да се умори от ритуалите, които и са изградили в отношенията си с околните... особено когато те включват храна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X