Напишете дума/думи за търсене

Малки неща, които крадат енергията ни

Всеки притежава свое собствено енергийно ниво.
Енергията не е добра или лоша; това е като електричество. Или го има, или не. Или е силно, или едва трепва. Колкото по-слаба е енергията на индивида, толкова по-ниско е нивото на човека: здраве, пари, социален статус, влияние върху другите хора - всичко зависи от вашето ниво.

- всяко дадено, но неизпълнено обещание ни отвежда на едно ниво. Ето защо понякога се страхуваме да обещаем нещо и тогава постъпваме правилно. Дори и да не може да изпълним обещанието поради препятствия, пак губим енергия.
- просията взема енергия и ни понижава. Желанието да се получи нечий друг труд безплатно, поведението на просяк - това лишава огромно количество енергия.
- тихата, дребна кражба, при която човек дори не си признава деянието. Кражбата не лишава крадеца от енергия. Но когато той тайно рови из хладилника и крадешком изяде последното парче, това лишава енергийното му ниво. Присвояваш чужд текст от интернет - слизаш надолу. Открадваш чужди мисли - търкаляш се надолу.

- атака от завист към по-силния също ви лишава от енергия. Слабата система се опитва агресивно да влияе на силна система и е погълната от нея. Дава й своята енергия. Колкото повече говорите зло за силните, толкова по-слаби ставате самите вие.
- използването на чужди дрехи и чужди остатъци от нещо понижава нивото. Ако вземете това, което е дадено дори от благодеяние, нивото на лична енергия неминуемо ще намалее.
- лъжата и хвалбите също вземат енергия и я свалят

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X