Напишете дума/думи за търсене

13 неща, които влюбените мъже правят (а вие вероятно не забелязвате)

Макар да е трудно да се разбере на секундата дали някой е започнал да проявява романтични чувства, на жените доста добре им се удава да уловят влюбеността на мъжете.

Въпреки това от време на време може да е трудно да осъзнаете градиозните знаци, че конкретен господин изпитва любов към вас.
Как действат момчетата, когато се влюбват?

1. Стават романтични
Когато мъжете се влюбят в жена, да са Ромео изведнъж става огромна работа за тях. Те ще започнат да се вманиачават да й подаряват армагани, да я извеждат на хубави места и просто да се опитват да я накарат да се усмихне.

2. Започват да парадират с момичето, по което са си паднали
Ако започне да те запознава със семейството, приятелите си и да те води към любимите си места, значи иска да се изфука на целия свят с теб.

3. Интересуват много от вашето мнение
Мъж, който е влюбен до уши, обикновено се интересува от всичко, което едно момиче мисли, включително вкуса му към храната, обувките и дори политиката.

4. Опитват да не ви наранят
Когато момчетата са истински влюбени, те не могат да понесат идеята да наранят жената до себе си и не правят неща, за които знаят, че разстройват момичето, което искат.

5. Омекотяват се
Момчетата, които са наистина щастливи в любовта с момичетата си, често се смекчават около жените като цяло.

6. Хвърлят О-бомбата
Въпреки че някои момчета могат да използват „обичам те”, за да манипулират, много мъже наистина го имат предвид, когато казват, че обичат избраницата си.

7. Гледат с „оня” поглед
Познавате онзи поглед на чисто обожание, когато наистина оценявате някого, нали? Така се държат момчетата, когато са влюбени: те ви поглеждат и вие сте наясно.

8. Избират ви пред всичко останало
Това е така, защото в техните очи вие сте приоритет.
Следователно един мъж ще избере да прекарва време с вас, вместо да играе видеоигри с приятели.


9. Не се свенят да показват чувства на обществено място
Ако някой си пада по теб, той почти винаги ще иска да бъде в контакт с теб. Езикът на тялото е много важен. Независимо дали става въпрос за прегръдка, целувка или за хващане за ръка, някаква част от него трябва да ви докосне.

10. Ще започнат да се грижат за вас
Това се дължи на техния защитен характер. Те искат да са сигурни, че сте щастливи и ще направят всичко това ще се случи. Те ще се погрижат да се чувствате комфортно около тях.

11. Ще ви запознаят с приятели и семейство
Ако един мъж е сериозен в намеренията си, той ще ви въведе в своя вътрешен кръг.

12. Не ви оставят да гадаете
Когато момчетата се влюбят, те няма да ви дадат никакъв повод да се съмнявате в намеренията им.

13. Ще се смеят
Когато момчетата се влюбват дълбоко и категорично, това може да ги накара да се почувстват неудобно, нервни или дори уплашени. Това може да се види от нервни крака, липса на контакт с очите или леко истеричен смях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X