Напишете дума/думи за търсене

агнешко

;
Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Великден и Гергьовден наближават, а с тях и трепетното приготовление на празничната трапеза. В „Ястия с агнешко” ще намерите голям набор от рецепти за приготвяне на това месо

Тънкости при приготвянето на агнешко (+рецепта)

Тънкости при приготвянето на агнешко (+рецепта)

Дойде време за едно от най-вкусните меса – агнешкото. И макар от години то да е традиционен солист на великденската и гергьовденската ни трапези, не е зле да си припомним тънкостите за приготвянето

Решете менюто за Великден отрано (+рецепти)

Решете менюто за Великден отрано (+рецепти)

Ако отсега определите какво ще готвите за Великден, ще ви е много по-лесно да се организирате за празника и да осъществите идеите и желанията си. Освен това може да направите част от пазара по-рано и

Агнешки джолан с розмарин и бяло вино

Агнешки джолан с розмарин и бяло вино

Необходими продукти: 8 х 180 г агнешки джолани 8 стръка копър 500 г моркови на кубчета 2 глави лук на кръгчета 3 счукани скилидки чесън 2 с.л. брашно 500 мл пилешки бульон 185 мл бяло вино 3 стръка

Чесново агнешко с лимонов дресинг

Чесново агнешко с лимонов дресинг

4 порции 50 мин необходими продукти: 900 г агнешки бут 6 скилидки чесън на ситно 1 с.л. зехтин 2 ч.л. сушен риган 250 г тиква 300 г зелен фасул за дресинга 1/4 ч.ч

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

Как да сготвим перфектните пържоли

Как да сготвим перфектните пържоли

По пощата на сп. "Рецепти за здраве"  долетя въпрос как се приготвят перфектните пържоли. Дори да постите сега, запазете си тази статия, ще ви е от полза винаги,

Агнешки джолан със спанак

Агнешки джолан със спанак

Необходими продукти: 2 агнешки джолана 300 г пресен спанак 5 скилидки чесън 2-3 стръка мащерка 2 стръка розмарин 4 с.л. зехтин сол черен пипер Начин на приготвяне: 1. Измийте месото и го подсушете.

Практични кулинарни съвети за виртуозно агнешко

Практични кулинарни съвети за виртуозно агнешко

Много хора все още вярват на мита, че агнешкото месо е твърде мазно, поради което го смятат за вредно. Експертите по здравословно хранене обаче са категорични,

Великден ухае на джоджен

Великден ухае на джоджен

Някой кулинар ще каже, че е въпрос на вкус с какви подправки да обогатите ястията си. Когато обаче си недостатъчно опитен в кухнята, е полезно да знаеш някои основни правила.

X