Напишете дума/думи за търсене

тиган

;
Супертрик за почистване на загорелите съдове

Супертрик за почистване на загорелите съдове

Загорените тенджери и тигани може да се случат на всекиго – и в професионалната кухня, и във всяка друга. Особено когато искаме да готвим по-диетично и спестяваме мазнина

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Как да сготвим перфектните пържоли

Как да сготвим перфектните пържоли

Дори да постите сега, запазете си тази статия, ще ви е от полза винаги, когато искате да сервирате апетитно и неустоимо месо. Пържолата е „празнично ястие“ за българина

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

Как да приготвим перфектната паеля лесно и вкусно (+рецепти)

Как да приготвим перфектната паеля лесно и вкусно (+рецепти)

След като научихте как да си приготвите перфектната мексиканска вечеря, време е да извикаме „Оле!“ и да се пренесем в Испания. Паелята е най-популярното и типично ястие там

Методът на Кайзен никога не разочарова

Методът на Кайзен никога не разочарова

„Не търсете голямото, бързо подобрение. Търсете малкото подобрение ден след ден. Това е единственият начин да се случи - и когато се случи, продължава да се случва

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

Божана е фурия. За секунда помита спомените за онези кулинари с предавания по телевизията, които ни приспиваха, вместо да ни запалят. И със сигурност няма нищо общо с онези „лаборанти“

Два страхотни начина за приготвяне на свинско

Два страхотни начина за приготвяне на свинско

Настъпи онова време от годината, в което се готви най-често свинско месо. В българските домове то присъства на трапезата като почти задължителен продукт – с кисело зеле, с боб, в гювеч, като пържоли

Ако някой ни кара да се чувстваме зле, той може да се опитва да ни помогне

Ако някой ни кара да се чувстваме зле, той може да се опитва да ни помогне

Последните изследвания, публикувани в Psychological Science, твърдят, че да караш хората да се чувстват зле, невинаги е толкова лошо. Оказва се, че предизвикването на отрицателни емоции у човек

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - осма част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - осма част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурс за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове

X