Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които една силна жена прави по различен начин

„Силната жена изгражда свой собствен свят. Тя е достатъчно мъдра, за да знае, че това ще привлече мъжа, с когото с удоволствие ще го сподели.”
Елън Дж. Бариера

Увереността е секси и тя го знае. Тя знае коя е и на какво е способна. Тя знае стойността си и няма да се задоволи с нищо по-малко. Увереността е точно това, което я прави силна жена.
Като самоуверена жена, тя знае какво иска в една връзка и как да изгради щастливи и здрави отношения.

Тя е тип жена, която заслужава и изисква сигурен, емоционално зрял мъж с висока стойност, за да развие смислена връзка. Тъй като знае какво струва, тя внася много във връзката и твърдо стои като равноправен партньор в нея. Силните, уверени жени живеят и обичат различно.

"Силната жена е жена, решена да направи нещо, което другите са решили да не правят." 
Мардж Пиърси


1. Тя заявява мнението си
„Жените са възпитани да говорят тихо и да носят червило. Тези дни свършиха."
Бела Абзуг


Уверена жена е напориста. Тя не се страхува да каже своята истина и няма да отстъпи от излагането на своите възгледи. Като майстор на комуникацията, тя знае точно как да каже какво мисли, без да се страхува или да бъде агресивна.

2. Тя казва „Да“ само когато наистина го има предвид
Самоуверена жена няма да се съгласи с вас само заради идеята. Въпреки че прави всичко възможно да не подведе никого, тя няма да се поколебае да каже „Не“, дори ако това наранява близките й хора.

3. Тя повдига другите
„Силната жена се застъпва за себе си. По-силната жена се застъпва за всички останали."
Анонимен

Жените, които са уверени в себе си, обичат да подкрепят приятелите си и човека, когото обичат. Уверената жена ще застане до романтичния си партньор в добро и в лошо. Тя ще го подкрепи да осъществи мечтите си и ще му помогне да се ориентира през възходите и паденията на живота.

4. Тя мрази съзависимостта
Силната жена цени независимостта в отношенията си. Жена, която е уверена, никога няма да има нужда или от отчаяно внимание от партньора си. Тя ще се отвращава от взаимозависимостта във връзката и ще иска мъжът й да бъде толкова независим, колкото и тя.

5. Тя носи позитивност
Уверена, уважаваща себе си жена винаги ще има заразна положителна енергия. Тя е амбициозна, трудолюбива жена, която разбира стойността на позитивното отношение и мислене. Тя знае, че като всеки друг аспект от живота, позитивното мислене, съчетано с положителни действия, може да доведе до успешна и здрава връзка.

6. Тя знае коя е
„Силната жена разбира, че дарбите като логика, решителност и сила са също толкова женствени, колкото интуицията и емоционалната връзка. Тя цени и използва всичките си дарове."
Нанси Ратбърн

Силна, уверена жена никога няма да загуби своята идентичност във връзката. Дори когато е луда от любов, тя няма да се промени като личност и ще се придържа към своите принципи, вярвания, страсти и интереси. Тя ще се съсредоточи толкова върху връзката, колкото и върху личния си живот.


7. Тя слуша
Самоуверената жена е достатъчно сигурна, за да изслуша мнението на другите, независимо колко противоречиво може да бъде то на нейните собствени преценки и възприятия.

8. Тя е отворена за любов
"Една наистина силна жена приема войната, през която е преминала, и е облагородена от белезите си."
Карли Саймън

Въпреки колко ужасни или грозни са били предишните й романтични връзки, тя винаги ще започне нови отношения на чисто. Тя ще избягва да носи багажа на минали любови, за да даде на новата възможността, която заслужава.

9. Тя знае кога да се извини
Тя е уверена, затова знае, че не е перфектна. Тя признава своите недостатъци, несъвършенства и грешките си, когато има нужда. Тя познава добре своите силни и слаби страни.

10. Тя се доверява на партньора си
„Не желая жените да имат власт над мъжете, а над себе си."
Мери Уолстонкрафт

След като нейният романтичен партньор се докаже като надежден и отговорен, силната, уверена жена ще му се довери напълно. Тя уважава личния му живот и не го дебне, шпионира или разпитва многократно за това къде ходи и с кого е бил. Тя никога не ревнува и не е застрашена от личния му живот. С две думи, увереността води до щастие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X